To nye medlemsforeninger i byens stærkeste idrætsfællesskab

28. juni 2024

Børnebasket Aarhus og Avalanche Dance Space er nyeste medlemmer af Idrætssamvirket. Fællesskab og rådgivning var blandt årsagerne til, at de meldte sig ind. 

Idrætssamvirket er vokset til 419 aarhusianske idrætsforeninger med basketballforeningen Børnebasket Aarhus og danseforeningen Avalance Dance Space som nyeste medlemmer. 

Børnebasket Aarhus tilbyder basketball til alle børn fordelt på flere afdelinger i Aarhus. Deres to primære afdelinger er Fuglebakken Basket og Gellerup Basket.

"Vi valgte at blive medlem af Idrætssamvirket, da vi gerne vil være en del af idrætsfællesskabet i Aarhus. Et fællesskab som spiller en vigtig rolle i idrætten i Aarhus. Udover gratis rådgivning, så giver et medlemskab i Idrætssamvirket også mulighed for en masse andre goder, som har stor værdi for os som forening," siger formand for Børnebasket Aarhus Anton Elsner. 

Børnebasket Aarhus' vision er at få endnu flere børn i Aarhus til at spille basket. Det gør de ved at flytte foreningsidrætten tættere på børnene. Deres grundprincip er, at basketball skal komme til børnene i stedet for, at børnene skal komme til basketball. Foreningen har også et motionisthold for kvinder.

Børnebasket Aarhus er også en af de udvalgte spydspidsforeninger, som er en del af DIFs projekt "Fremtidens Idræt for Børn og Unge". Det betyder blandt andet, at de har en ansat foreningsudviklinger.

Bliv medlem af Idrætssamvirket

Avalanche Dance Space er en frivillig forening, der drives af en passioneret forældregruppe fra Aarhus og omegn. De støtter unge hiphop-danseres individuelle og kollektive udvikling gennem dans.

Velkommen til begge foreninger i byens stærkeste idrætsfællesskab.

Del

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE