Vil I gerne have flere medlemmer og sætte fokus på at tiltrække studerende?

13. september 2021

Hvert år flytter der et hav af nye studerende til Aarhus, som søger deres nye idrætsforening, et fællesskab og som gerne vil involvere sig i frivilligt arbejde – men hvordan får vi fat i dem?

Kom med til en workshopsaften, hvor vi sammen finder ud af hvordan vi tiltrækker målgruppen, så ingen skal stå udenfor fællesskabet.

Meld tilbage senest 30 sept. til Trine Simonsen på: trinesimonsen91@gmail.com eller 26148943


Hvordan kan vi tiltrække flere studerende til jeres idrætsforening?

Har i lyst til at være med til et udviklingsforløb, hvor vi sammen søger at tiltrække flere studerende til netop jeres idrætsforening og har i træningssted i Aarhus (omkring eller indenfor ringvejen), så hører vi gerne fra jer!

De studerende er ofte en værdsat medlemsgruppe, fordi de kan få et livslangt tilhørsforhold til idrætsforening, som aktive medlemmer, frivillige, trænere og ledere.

I samarbejde med specialestuderende, Trine Simonsen afholdes workshop i uge 40, hvor vi sammen vil bruge en aften på at udvikle nogle tiltag, der skal tiltrække flere studerende til netop jeres forening. Hvis i skulle være forhindret i netop den uge, men meget gerne vil være med alligevel så finder vi også en løsning på det.

Flere og flere studerende oplever trivselsproblematikker, føler sig ensomme og søger et fællesskab, når de flytter til byen og begynder på en videregående uddannelse. Mange studerende vil rigtig gerne finde en idrætsforening, når de flytter til byen, men giver op undervejs i deres søgen.

Der er således et kæmpe potentiale for jeres forening for at tiltrække de studerende, som er en målgruppe, der rigtig gerne vil involvere sig både i foreningen og i henhold til frivillige opgaver.

Meld tilbage senest 30 september til Trine Simonsen på: trinesimonsen91@gmail.com eller 26148943


Formål: At tiltrække flere studerende til netop jeres idrætsforening.
Målgruppe: Idrætsforeninger, der har lyst til at udvikle initiativer, der kan tiltrække studerende.
Indhold: Fokus på netop jeres forenings forcer, vidensdeling i henhold til målgruppen studerende. Med en processuel tilgang at udvikle løsninger og tiltag og igangsætte disse.


Tidspunkt: Uge 40, 2021. Det endelige tidspunkt vil blive fastsat senere og gerne i forhold til jeres ønsker.
Workshop: Trine Simonsen er specialestuderende ved oplevelsesøkonomi på Aarhus Universitet. Hun har et indgående kendskab til målgruppen og erfaring med at afholde workshops, idegenerering, prototyping, konceptudvikling og markedsføring. Workshoppen bliver tilrettelagt efter netop jeres forening, og sammen sætter vi fokus på jeres erfaring, ønsker og behov, samt tilfører viden om målgruppen. Ultimativt for at arbejde frem imod, at kunne igangsætte initiativer til at få flere unge og studerende ind i fællesskabet.
Del
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE