Råd og vejledning ifm med Corona

30. oktober 2020

En skærpelse af forsamlingsforbuddet, gør at idrætten står overfor nye retningslinjer. Læs mere og find de seneste anbefalinger og links til råd og vejledning for idrætten, her.

Væsentligste ændring af retningslinjer for idrætten, okt.2020.

1.   Forsamlingsforbuddet sænkes til 10 personer. Det vil sige, at en træningsgruppe med voksne deltagere maks. må indeholde 10 personer. Men der må gerne spilles sammen i mindre grupper på samme tid, eksempelvis på forskellige klart adskilte baner på samme anlæg. Der kan godt være flere adskilte træningsgrupper i samme hal, med en tydelig markering af zoner. Der skal være mindst én ansvarlig pr. træningsgruppe.

2.   Der gælder fortsat en grænse på maks. 50 personer for børn og unge op til 21 år for idrætsaktiviteter uden overnatning. Så juniortræning kan fortsætte på samme vis som op til nu.


3.   Der er fortsat mulighed for 500 siddende tilskuere både indendørs og udendørs – hvis betingelserne for det er opfyldt.


4.   Man skal bære mundbind alle steder med offentlig adgang - altså også ved ind- og udgang til træning i haller, fitnesscentre og lignende.


De nye regler gælder fra mandag d. 26.okt. og foreløbig i fire uger.


DIF's anbefalinger og samling af info


De enkelte idrætters anbefalinger og retningslinjer


Se seneste info om Covid19-situationen på coronasmitte.dkVi har lavet en idebank, hvor vi løbende samler gode ideer og løsninger til at få idrætsaktiviteter og foreningsliv til at fungere i idrætsforeningerne med corona-forholdsreglerne.


Idrættens idebankDesuden har Dansk tennisforbund lavet en god oversigt og samling af råd og retningslinjer generelt for idrætten mht.
- "konkurrencer, turneringer og stævner"
- "publikum ved idræt"

- "skoler, lejre og camps"

- "hvis et medlem bliver smittet?"


Find disse nederst på siden tennis.dk/corona


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE