Fire webinarer om fantastiske projekter og potentialer i Aarhus-idrætten

8. marts 2021

Idrætssamvirket kan i samarbejde med en række andre organisationer tilbyde 4 spændende webinarer om idrætten i Aarhus Kommune.

Serien bliver fulgt op af en anlægskonference i maj måned

En lang række lokale ildsjæle og entreprenører er i disse år i fuld gang med at forvandle Aarhus-idrætten og skabe spændende nye idrætsfaciliteter overalt i Aarhus Kommune. I fire webinarer 'Aarhus-idrætten i forvandling. Fantastiske projekter og potentialer' sætter IdrætsPlatformen Danmark i samarbejde med Fonden Eliteidræt Aarhus, Idrætssamvirket Aarhus, FO-Aarhus og Århus Stiftstidende fokus på nogle af de mest spændende aktuelle visioner og initiativer for at skabe nye idrætsfaciliteter og lokale mødesteder for befolkningen i Aarhus Kommune.


Webinarerne behandler facilitetsudviklingen i Aarhus fra forskellige vinkler og har både til hensigt at synliggøre virkelysten og initiativet i den voksende kommune samt at skabe gensidig inspiration, netværk og synlighed mellem projekterne i forhold til udvikling af dynamiske idræts- og fritidsfaciliteter.


Aarhus Kommune topper ikke ligefrem ranglisterne over facilitetsdækning på idrætsområdet på landsplan, men efterspørgslen på attraktive idrætsmiljøer er enorm. Det er glædeligt, at entreprenante græsrødder, lokale foreningsmiljøer og kommercielle aktører i alle hjørner af den voksende by arbejder på initiativer, som har potentiale til at styrke idrættens rammer og tiltrækningskraft i Aarhus Kommune ganske væsentligt i de kommende år. Arrangørerne vil give viden, redskaber og inspiration til at udvikle fremtidens stærke idrætsmiljøer i kommunen og resten af landet gennem fire webinarer og en afsluttende anlægskonference.


Webinarserien rundes af med en afsluttende anlægskonference om ’Idrættens landkort og den levende storby’ den 25. maj kl. 16.30-21.00 hos et af byens mest spændende udviklingsprojekter ’Ovartaci House’ i den tidligere Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på Olof Palmes Allé. Her er FO-Aarhus er i gang med at udvikle et moderne bydelshus for idræt, bevægelse, folkeoplysning og kultur. Nærmere om anlægskonferencen følger.


Tilmelding, praktisk info og datoer for webinarerne

Idrætssamvirket inviterer sine medlemsforeninger til at deltage for blot 100 kr. ekskl. moms pr. webinar. Prisen for øvrige deltagere er 200 kr. ekskl. moms pr. webinar.


Webinar 1: Ambitiøse bydelsprojekter i Aarhus-idrætten

Torsdag den 11. marts kl. 19.00-20.40


Webinar 2: Stærke idrætskulturer som dynamo for fantastiske faciliteter

Onsdag den 17. marts kl. 15.30-17.00


Webinar 3: Storbyens nye kraftcentre for idræt, oplevelser og sundhed

Torsdag den 18. marts kl. 09.00-10.40


Webinar 4: Entreprenørskab som drivkraft for fantastiske idrætsmiljøer

Torsdag den 25. marts kl. 15.00-16.30


Til kalenderen:

Anlægskonference: Idrættens landkort og den levende storby

Tirsdag den 25. maj 2021 kl. 16.30-21.00

Sted: Ovartaci House (tidl. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) Oluf Palmes Allé 11, 8200 Aarhus N).

Nærmere info følger.


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE