Fristen til Anlægspuljen nærmer sig 🏗️

22. august 2023

Ansøgningsfristen til dette års anlægspulje til idræts-, fritids- eller outdoorfaciliteter er d. 1. september. Efter fristen vil Idrætssamvirket som fast samarbejdspartner deltage i den videre proces og være med til at vurdere ansøgningerne.

Inden længe lukker Anlægspuljen for ansøgninger, og processen om at udvælge hvilke projekter, der skal have del af midlerne, kan begynde. 

I forbindelse med ansøgningsrunden har Aarhus Kommune anbefalet, at man søger råd og sparring hos Idrætssamvirket, hvis man ville søge. I den videre proces er Idrætssamvirket også med og er med til at vurdere projekternes relevans og kvalitet. 

Om Anlægspuljen

Som udgangspunkt gives der et tilskud på op til 50% af anlægsudgiften. Ved investeringer i energibesparende tiltag kan tilskuddet hæves til 70%.

Sidste år blev der blev der afsat 45,9 millioner kroner gennem Anlægspuljen. Vi opfordrer til at man tager kontakt til Idrætssamvirket, hvis man overvejer at ansøge puljen. Vi står klar med råd og vejledning, der kan styrke jeres ansøgning.

Man kan blandt andet søge tilskud gennem Anlægspuljen til

­­­〰️ Nye anlæg

­­­〰️ Ombygning

­­­〰️ Renovering

­­­〰️ Modernisering

­­­〰️ Energioptimering

­­­〰️ Projektudvikling

Læs mere om Anlægspuljen og søg her

Del

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE