Modtag penge og deltag i Krop og Kærlighed

28. maj 2024

Festivalen handler om krop, køn, identitet og seksualitet, og inviterer idrætsforeninger ind til at deltage med bevægelse i kærlighedens tegn

Aarhus Kommune er i fuld gang med at planlægge Krop & Kærlighed, som er en fælles festival om krop, køn, identitet, kærlighed og seksualitet. 

Festivalen bliver afholdt d. 6.-7. september i forbindelse med Aarhus Festuge. Med festivalen ønsker Aarhus Kommune at skabe en anledning til at vise, fejre, anerkende, undersøge og debattere og sætte fokus på seksuel sundhed og trivsel. 

I den forbindelse er idrætsforeninger i Aarhus inviteret til at deltage i festivalen, så hvis man har idéer til initiativer, arrangementer, oplæg eller andet, som skal foregå under festivalen, så kan man søge midler fra Krop og Kærlighed-puljen.

Krop og Kærlighed-puljen støtter: 

  • Arrangementer i Byparken der skaber gode rammer for at understøtte festivalens formål, og som kan foregå d. 6. og/eller 7. september 2024.
  • Materialer (f.eks. krea-ting og lignende)
  • Udgifter til oplægsholdere
  • Udgifter til performere
  • Udgifter til facilitatorer

Læs mere og søg puljen

Der er ansøgningsfrist d. 12. juni, og der kan søges op til 20.000 kr pr. initiativ. 

Krop & Kærlighed-festivalen er gratis og er for alle- I løbet af de to dage vil Byparken i Aarhus (som etableres i forbindelse med festugen) blive fyldt med kærlighed.

Del

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE