Bestyrelsernes dag

17. oktober 2023

Kom til gratis kursus om det gode bestyrelsesarbejde. En hel dag med fokus på tendenser i frivilligheden, og på hvordan I som bestyrelse kan arbejde med frivilligheden som er under forandring.

Undersøgelser viser at den bedste måde at skabe større engagement på er, når frivillige trives i foreningen og når de deler deres gode oplevelser med andre.

Derfor sætter vi på dette kursus fokus på tendenser i frivilligheden og på hvordan I som bestyrelse kan arbejde med frivilliges trivsel og frivilliges engagement når frivilligheden er under forandring, så I kan få gode ambassadører der tiltrækker nye frivillige. Vi stiller skarpt på hvordan I kan organisere ansvar og opgaver og hjælper hinanden med at undersøge hvad det kan betyde for frivilliges trivsel i jeres forening.

Dagen vil både være for nye og erfarne bestyrelsesmedlemmer, samt bestyrelser med og uden ansatte. Alle bestyrelser opfordres til at deltage med min. 2 medlemmer, så den nye viden bedre forankres, drøftes og formidles i foreningen efterfølgende.


Læs mere og tilmeld jer her

Tilmeldingfrist er mandag d. 30. oktober kl. 12.00

Del

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE