Tre gratis kurser om udendørs aktiviteter - 14., 15. & 20. april

9. april 2021

Aarhus Kommune og DGI Østjylland udbyder i samarbejde tre gratis spotkurser for de, som er interesseret i at lave fitnesstræning udendørs.
Outdoor fitness, Fodbold fitness og Aktive familier i det fri.

Der er gratis deltagelse, og alle er velkomne. Bemærk alle tre kurser er lige op over, så tilmeld dig allerede i dag!

Funktionel Outdoor Fitness 14. april

Funktionel Outdoor kombinerer styrke-, udholdenheds- og coretræning og bygger på simple øvelser. Træningen er trukket udenfor som giver et væld af muligheder for variation og udfordring. Udnyt de redskaber, der findes i naturen, fx træstammer, sten, bænke eller bakker til at variere og udbygge øvelser.

Med den simple træningsform og muligheder for individuelle tilpasninger henvender funktionel outdoor sig til en bred målgruppe.


Fodbold Fitness 15. april

Fodbold Fitness er et træningstilbud til alle voksne motionister, der ønsker en træningsform, der både er effektiv og social. Konceptet er enkelt og tager det bedste fra to verdener ved at kombinere Danmarks mest populære boldspil med fitnesssportens fleksibilitet.


Aktive familier i det fri 20. april

Træn udenfor med familien! Kombiner træning, leg og kvalitetstid med familien i en stor treenighed, hvor alle har det sjovt undervejs. ”Aktive familier i det fri” er bevægelsesaktiviteter i naturen målrettet familier med børn mellem 4 og 10 år, men alle kan i princippet være med - ung som gammel. Med specialdesignede lege, som kan udøves på tværs af alder, køn og niveau, ønsker vi at opnå kvalitetstid i familierne, hvor både børn og voksne udfordres fysisk, motorisk, kognitivt og relationelt og samtidig får et godt grin.Funktionel outdoor fitness d. 14 april – Tilmeld og læs mere her www.dgi.dk/202109013260


Fodbold fitness d. 15 april – Tilmeld og læs mere her www.dgi.dk/202109403010


Aktive familier I det fri d. 20 april – Tilmeld og læs mere her www.dgi.dk/202109002010


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE