HUSK at søge Idrætssamvirkets tilskudspuljer inden 1. juni⏳

23. maj 2024

Har jeres idrætsforening haft trænere eller ledere på kursus? Eller har I nye initiativer i støbeskeen? Så husk, at I kan søge om tilskud hos Idrætssamvirket Aarhus

Som medlem af Idrætssamvirket har I adgang til vores to tilskudspuljer til leder- og instruktøruddannelse og til nye aktiviteter og udvikling. Igennem disse uddeler vi hvert år mere end 600.000 kroner i tilskud direkte til medlemsforeningerne.

Med tilskudspuljen til leder- og instruktøruddannelse støtter Idrætssamvirket Aarhus hvert år de medlemsforeninger, som ønsker at uddanne ledere og trænere, som på den måde kan styrke og udvikle sin idrætsforening og dens aktiviteter.

Puljen til nye aktiviteter og tilskud kan søges af medlemmer af Idrætssamvirket, som ønsker at udvikle sin forening igennem nye initiativer. Det kan for eksempel være nye aktiviteter, samarbejder, projekter m.v.

Formålet er at give støtte til foreninger, som sigter efter at øge og udvide foreningsidrættens tilgængelighed og synlighed gennem nye og innovative projekter.

Næste ansøgningsfrist for begge puljer er d. 1. juni, og det eneste I skal gøre, er at sende en ansøgning HER

Læs mere om Idrætssamvirkets tilskud og puljer

Del

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE