Er 2024 året, hvor du skal blive en endnu bedre frivillig?

26. januar 2024

I Aarhus har du mange muligheder for at blive klædt på til dit frivillige arbejde. Her er der 30 forskellige tilbud lige fra SoMe til førstehjælp, som alle sammen er gratis.

Sociale medier, crowdfunding, bestyrelsesarbejde, opstart af specialhold. Det er blot udvalg af de mange kurser, som du kan komme på her i foråret, og som kan styrke din indsats som idrætsfrivillig. 

Du kan se de mange tilbud på denne hjemmeside, hvor du også tilmelder dig.

Er der et kursus eller emne du savner på listen, så send en mail til info@isaarhus.dk, så vil vi undersøge mulighederne for dig.

Kursus et andet sted? 

Hvis du skal på kursus som træner eller instruktør andetsteds i 2024, for eksempel hos DGI eller dit forbund, så husk at din klub kan få dækket dele af udgiften til træner- og leder uddannelse hos Idrætssamvirket. Det kan du læse mere om her.

Om Aarhus i Forening

Arhus i Forening tilbyder kurser til foreninger i Aarhus. Aarhus i Forening er et samarbejde mellem de fire paraplyorganisationer DGI Østjylland, Århus Ungdommens Fællesråd, Idrætssamvirket Aarhus og Folkeoplysningssamvirket i Aarhus og Sport og Fritid i Aarhus Kommune.

Det er gratis for folkeoplysende foreninger, og foreninger der er medlem af paraplyorganisationerne, at deltage i kurserne. De fleste kurser er af tre – fire timers varighed og ligger på hverdagsaftener.

Del

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE