Frivilligfest i Friheden

1. november 2023

De frivillige i Aarhus Kommune bliver hyldet til Frivilligfest i Tivoli Friheden d. 4. december. Friheden slår dørene op for julehygge, musikalske indslag og fri adgang til alle forlystelserne. 

Festen er gratis og for alle kommunens frivillige.

Som tak for den kæmpe indsats, som mange frivillige lægger i Aarhus Kommune, bliver der igen i år afholdt en stor frivilligfest, der skal hylde byens ildsjæle.

Det kan rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune, Mahad Yussuf, nu løfte sløret for.

"Aarhus ville ikke være det samme uden de mange engagerede og dedikerede frivillige, der gør en kæmpe indsats for andre. Det er blandt andet, fordi de bruger deres fritid på at hjælpe andre, at vi har en så fantastisk by. Derfor gentager vi med stor glæde traditionen med en frivilligfest, og vi ser frem til at hylde byens unikke sammenhold", siger Mahad Yussuf.

Festen er for alle kommunens frivillige – lige fra den frivillige træner eller hjælpetræner, til besøgsvenner, skolebestyrelsesmedlemmer eller lektiehjælpere. Alle frivillige inviteres med ledsager.

Dørene til Frivilligfesten i Friheden åbner d. december klokken 15.00. Frem til klokken 21.00 vil der være gratis adgang for kommunens frivillige og fri adgang til forlystelser. Derudover vil der være musikalske indslag og masser af julehygge. Deltagelse forudsætter, at man har tilmeldt sig på hjemmesiden.

Det er Spar Nord, Aarhus Motion og Aarhus Kommunes Kultur og Borgerservice der inviterer til årets Frivilligfest i Friheden. Sidst valgte flere end 8.000 frivillige at tage imod invitationen.

Klik her for tilmelding

Del

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE