Aarhus Idrætsfond er åben for ansøgning

9. juli 2024

Nu er det igen muligt for foreninger og frivillige at søge Aarhus Idrætsfond. En oplagt mulighed for at få realiseret de visioner og ambitioner, der skal til for at udvikle foreningens forhold.

Aarhus Idrætsfond er med til at sikre, at Aarhus er en attraktiv og aktiv by, hvor idrætten står stærkt. En by, hvor der er gode vilkår for både det dedikerede og målrettede talentarbejde og de stærke fællesskaber, som lever i aarhusianernes hverdag.

Aarhus Idrætsfond uddeler op til 250.000 kr. i efteråret 2024 til aarhusianske idrætsmiljøer. Man kan søge puljen om mange forskellige ting. Der er for eksempel tidligere givet støtte til opstart af nye aktiviteter/hold i foreninger, Idrætsmateriel og -udstyr og træningsophold.

Hvad har Aarhus Idrætsfond tidligere støttet?

Støtten fra Aarhus Idrætsfond skal medvirke til at styrke og fremme idrætten i Aarhus, uanset om det er målrettet dedikerede talenter eller folkelige fællesskaber. Fonden ønsker at fremme fællesskaber, udvikling, foreninger, præstationer og viden, der gør en forskel for den aarhusianske idræt.

Læs mere og søg puljen

Hvordan søger jeg?

Du skal udfylde ansøgningsskemaet, som du finder her


Hvad er fristen for ansøgningen, og hvornår får jeg svar?

Der er ansøgningsfrist til Aarhus Idrætsfond 1/9 2024. Du kan forvente svar på din ansøgning i uge 39


Hvor meget kan man søge om?

Der bliver uddelt 250.000 kr. i alt blandt alle ansøgere, og man kan maksimalt får 50.000 kr. i støtte til sit initiativ.

Del
Læs også

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE