Idrætssamvirket har fået sin første kitesurf-forening som medlem

21. marts 2024

Aarhus Kitesurf Forening er en ny forening drevet af unge mennesker. De vil udvikle sig og blive bedre. Derfor er de blevet medlem af Idrætssamvirket.

Aarhus Kitesurf Forening arbejder for at skabe et fællesskab for kitesurfere i Aarhus. Til daglig hører de hjemme ved sejlsportscenteret på Aarhus Ø, hvor aktiviteterne for deres 39 medlemmer har sit udgangspunkt.

”Vi er blevet medlem af idrætssamvirket fordi vi er en ny forening i Aarhus, med en ung bestyrelse, som har masser af drive og lyst til at udvikle nye tilbud til vores medlemmer. Det er noget, som vi glæder os til at samarbejde med om og få hjælp til af idrætssamvirket,” siger Anne Sofie og Timo som er hhv. forperson og bestyrelsesmedlem i foreningen.

Bestyrelsen i Aarhus Kitesurf Forening består af 9 personer, som alle er under 30 år. De vil gerne give deres medlemmer en mulighed for at udvikle sig og blive klogere gennem uddannelse. Derfor er et medlemskab hos Idrætssamvirket oplagt, da det giver dem adgang til tilskudspuljen til leder- og instruktøruddannelse.

Bliv medlem af Idrætssamvirket

Det ligger i kitesurfings natur, at man ikke selv er herre over, hvor og hvornår man kan dyrke sin idræt. Derfor har Aarhus Kitesurf Forening også en stor drøm.

”Ud i fremtiden kunne vi godt tænke os sparring på et større fondssøgningsprojekt nemlig vores "projekt surf-minibus". Vi er en lidt atypisk forening, da vi ikke træner i en hal fast hver tirsdag, men bruger naturen mere fleksibelt og er afhængige af vind og vejr i forhold til, hvor vi skal tage hen. Derfor er vi nødt til at opfinde vores egen model, for hvordan vi kan tilbyde nemmere adgang til aktiviteter for vores medlemmer. Det er drømmen, at vi får adgang til vores egen surf-minibus, så vores medlemmer altid har mulighed for at tage ud og surfe,” siger Anne Sofie og Timo.

At Aarhus Kitesurf Forening har gang i noget godt, blev også bekræftet, da de for nylig vandt Ungdomslederprisen 2024. Prisen bliver uddelt af KFUMs idrætsforbund, og gik til foreningen, fordi de har formået at etablere et sundt idrætsmiljø og et arbejdsfællesskab med tydelige rammer, hvor det er attraktivt at være frivillig. 

Velkommen til Aarhus Kitesurf Forening i byens stærkeste idrætsfællesskab.

Læs mere om Aarhus Kitesurf Forening

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE