Tre aarhusianske foreninger udvalgt til stor børnesatsning

5. september 2023

Nyt projekt fra DIF skal styrke idrætsforeningernes børne- og ungdomsindsats. Med projektet har man nu udvalgt tre aarhusianske idrætsforeninger, der skal have en børne- og ungeansvarlig fast tilknyttet.

Vil du være med til at styrke børn og unges idrætsdeltagelse og trivsel i Aarhus?

Sådan lægger DIF ud i stillingsopslaget til jobbet som Børne- og Ungeansvarlig i Aarhus. Gennem projektet "Fremtidens Idræt for Børn og Unge" søger man en person, der brænder for at udvikle de lokale idrætsforeninger og har erfaring med at igangsætte initiativer sammen med andre. 

Det er foreningerne Børnebasket Aarhus, Aarhus Beachvolley Club og Brydeklubben Thrott, der er udvalgt som de første foreninger, til at have en Børn- og Ungeansvarlig ansat til deling. Opgaven består blandt andet i at samarbejde med de enkelte foreninger og hjælpe dem med at realisere deres ambitioner. 

Læs stillingsopslaget

Projektet "Fremtidens Idræt for Børn og Unge" tager afsæt i en stor donation fra A.P. Møller Fonden og rummer overordnet fire store indsatsområder. Et af dem er at øge kapaciteten ved udvikle og understøtte arbejdet med børn og unge lokalt i foreningerne. Dette indebærer blandt andet ansættelsen af 30 børne- og ungeansvarlige, der lokalt skal styrke arbejdet i minimum 70 udvalgte spydspidsforeninger, hvor de tre aarhusianske foreninger er blandt de første. 

"Fremtidens Idræt for Børn og Unge" er udviklet og drevet af Danmarks Idrætsforbund og løber 5 år. I projektets sidste år vil op til 60 foreninger yderligere få mulighed for at søge om tilskud til delfinansiering af en lokal børne- og ungeansvarlig.

Læs mere om projektet

Del

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE