Årets Talent

Hvert år indstiller de århusianske idrætsforeninger deres kandidater til Årets Talent.


Foreningerne har mulighed for at anerkende et sportsligt talent, der har leveret en stor indsats, har opnået gode resultater, udviklet sig markant eller på anden måde fortjent en hæder.


Årets Talent er typisk en yngre idrætsudøver, som foreningen spår en fremtid med store resultater. På baggrund af indstillingerne beslutter et udvalg, hvilken kandidat der har udmærket sig mest og kåres som Årets Talent. Prisen har været uddelt hvert år siden 1988.


Årets Talent udnævnes og hædres hvert år i forbindelse med en større begivenhed, som DM-Fest for ungdom eller Idrætssamvirkets repræsentanskabsmøde. Med titlen følger en flot vandrepokal og en check på 10.000,- kr.


►  HVORDAN indstiller jeg en kandidat og HVAD er kriterierne?I menuen til højre finder du vindere og nominerede fra 2018 og frem.


SE vindere og nominerede fra tidligere år (1988-2017)
Årets Talent

Bagrund

Prisen har været uddelt hvert år siden 1988.

Årets Talent er typisk en yngre idrætsudøver, som foreningen spår en fremtid med store resultater.

På baggrund af indstillinger udnævnes, hvilken kandidat der har udmærket sig mest og kåres som Årets Talent.


Formål
Uddeles til en yngre idrætsudøver eller -hold, som har et særligt talent for sin sport som klubben har identificeret og arbejder målrettet på at udvikle. Årets Talent kan allerede have opnået bemærkelsesværdige resultater (haft gennembrud) og/eller har udviklet sig markant.

Uddeling
Prisen uddeles af Idrætssamvirket Aarhus ved den årlige DM-Fest. Med hæderen følger en vandrepokal og en check på 10.000 kr.

Udpeges af
Idrætssamvirkets bestyrelse

  

Vindere af Årets Talent
1988 - 2017             2018 - ...
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE