Ny kommunikationskonsulent hos Idrætssamvirket

16. november 2022

Per d. 1. november er sekretariatet hos Idrætssamvirket Aarhus blevet en person rigere, efter Jens Henrik Daugaard er startet som kommunikationskonsulent.

Som ny kommunikationskonsulent skal Jens Henrik arbejde med at styrke kendskabet til Idrætssamvirkets holdninger og handlinger, samtidig med at han skal synliggøre foreningslivets kerneværdier, som lever i fuldt flor ude hos idrætssamvirkets medlemsforeninger.


”Jeg er utrolig glad for at være med på holdet hos Idrætssamvirket Aarhus, hvor jeg har fået en stilling, der taler til både mit personlige og faglige engagement. Der er mange opgaver, som jeg er motiveret for at komme i gang med, men jeg glæder mig især til at komme ud og møde medlemsforeningerne og opspore de gode historier, der fortæller om foreningslivets fællesskabende trækkraft,” siger Jens Henrik.


Jens Henrik er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og kommer senest fra en stilling som presse- og kommunikationsmedarbejder hos ARoS Aarhus Kunstmuseum. I fritiden er Jens Henrik aktiv i foreningslivet som både fodboldtræner og -spiller og er derudover en ivrig trailløber.


”Hos Idrætssamvirket oplever vi en stigning i både omfang, kompleksitet og variation af opgaver og derfor er det vitalt, at vi opruster kommunikationsindsatsen, så vi kan arbejde endnu bedre for vores medlemsforeninger. Med ansættelsen af en ny kommunikationskonsulent kan vi forstærket fortsætte arbejdet for at skabe bedre vilkår for idrætten i Aarhus,” siger sekretariatsleder hos Idrætssamvirket Martin Borch.


Skulle I sidde med en god historie ude i jeres idrætsforening eller har I andre forespørgsler til kommunikationsindsatsen hos Idrætssamvirket, så tøv endelig ikke med at skrive til Jens Henrik på jhd@isaarhus.dk.


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE