Idrætssamvirket Aarhus søger praktikant

21. november 2023

Brænder du for idræt, politik, analyse, kommunikation, og interesserer du dig for idrætsforeninger og deres betydning? Så har vi en spændende rolle til dig hos byens stærkeste idrætsfællesskab.

Idrætssamvirket Aarhus søger en praktikant på fuldtid, der i foråret 2024 skal bidrage til vores arbejde med idrætspolitik, analyse, foreningsarbejde og events.

Praktikpladsen giver dig en unik mulighed for at komme tæt på det aarhusianske foreningsliv, få indblik og viden om idrætspolitiske emner, arbejde strategisk og systematisk med interessevaretagelse og bidrage til arbejdet med at styrke og udvide foreningsbevægelsen i Aarhus. 

Du kommer tæt på beslutninger og overvejelser i en organisation, som både deltager i det politiske arbejde på Aarhus Rådhus og som skal varetage interesser for 416 foreninger. Arbejdspladsen er i Djursland Bank Arena ved Aarhus Stadion.


Dine opgaver

Idrætssamvirket Aarhus har en strategiplan med fire strategispor; Idrætspolitik, Kommunikation, Uddannelse og Udvikling. Du kommer til at arbejde på tværs af strategisporerne med en bred palette af opgaver.


Opgaverne omfatter

- Gennemføre analyse af foreningsidrættens tilstand

- Bidrage til kommunikationsopgaver med research og cases

- Deltagelse i og forberedelse til møder og arrangementer Idrætssamvirket afholder

- Research og analysearbejde i forbindelse med idrætspolitisk arbejde

- Bidrage til at udarbejde høringssvar, mødemateriale mm.

- Opgaver, som vi sammen definerer, så du får sat din uddannelse og interesser i spil

- Praktikken finder som udgangspunkt sted fra februar til juni eller i overensstemmelse med din uddannelse. 


Praktikken er ulønnet.


Din profil

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående idræt-, folkesundhed-, uddannelse- eller samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse. Vi lægger vægt på, at du interesserer dig for den idrætspolitiske dagsorden, arbejder selvstændigt, har gåpåmod og vilje, samt evner at navigere mellem flere opgaver.

Dine kollegaer er engagerede idrætspersoner, og vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med godt humør og højt til loftet. Stillingen tilbyder både fleksibilitet og medbestemmelse, så du har mulighed for at sætte dit præg på opgaverne, så du får mest muligt ud af det.


Sådan ansøger du

Send din ansøgning – og eventuelle spørgsmål – til sekretariatschef, Martin Borch: mbo@isaarhus.dk

Vi afholder samtaler løbende men indgår aftale med en praktikant senest 20/12.

Del

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE