Hvilke idrætsfaciliteter mangler Aarhus Ø?

14. november 2022
Pier 3

Idrætssamvirket Aarhus er med i et samarbejde, der nu giver århusianerne mulighed for at påvirke, hvordan sport og fritid skal tænkes ind i sidste fase af den nye bydel.

Aarhus Ø er under rivende udvikling, og nu begynder arbejdet på at udarbejde en plan for, hvordan sidste fase af byrummet skal se ud. Det drejer sig blandt andet om Pier 3, som er det sidste store byggefelt på Aarhus Ø. Det er det område, der før har været benyttet af blandt andet Molslinjen.


For at sikre, at det nye havneområde på Pier 3 er et godt sted at bo og færdes, er det vigtigt, at der er spændende og attraktive fritidsmuligheder for alle. Derfor inviterer Aarhus Kommune i samarbejde med Idrætssamvirket Aarhus og Århus Stiftstidende nu til, at man byder ind med, hvilke faciliteter man ønsker på Aarhus Ø, og hvor de skal være.


Idrætssamvirket Aarhus arbejder for at sikre idrættens vilkår, og derfor opfordres alle byens idrætsforeninger og -entusiaster til at komme med deres forslag til, hvilke faciliteter man ønsker på Aarhus Ø. Aarhus mangler idrætsfaciliteter til byens borgere, og derfor mener Idrætssamvirket, at gode og moderne idrætsfaciliteter bør tænkes ind i det nye byrum omkring Pier 3.


”Aarhus Ø er en helt ung bydel, og vi skal også tænke sport og idræt ind i området. Det er en forudsætning for, at det bliver en levende bydel, at der også er plads til idræts- og foreningslivet, så jeg håber, at der er mange, der vil gøre politikerne opmærksomme på, hvad der mangler", siger bestyrelsesformand for Idrætssamvirket Aarhus Jens Bundgaard.


Indsamlingen foregår over efteråret, og alle forslag vil indgå i byrådets videre udvikling af Pier 3.


Du opretter dit forslag HER


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE