Nyt overblik over fonde og puljer

1. februar 2024

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med alle relevante tilskudsmuligheder for de aarhusianske idrætsforeninger. Derfor har vi netop gennemgået de mange forskellige fonde og puljer der er. Få overblikket og se hvad jeres muligheder er.

Det danske fondslandskab er enormt med flere tusinde forskellige fonde. Derfor kan det naturligvis være svært at vide, hvilke der er relevante at søge, og hvor chancen for tilskud er størst. 

Igennem årene har vi i Idrætssamvirkets hjulpet rigtig mange aarhusianske idrætsforeninger med at søge tilskud til projekter og initiativer. Den erfaring stiller vi til rådighed, når vi er ude og snakke med foreninger, men vi bruger den også til løbende at opdatere vores hjemmeside, så den kan være et brugbart redskab for vores medlemsforeninger. 

Nu har vi lavet et helt nyt overblik, der dækker over øvrige fonde og puljer, som I kan søge. Listen indeholder de som er mest relevante at forholde sig til som idrætsforening i Aarhus.  

Alle projekter er forskellige. Derfor kan der også være andre muligheder for finansiering, som kan være relevante for netop jeres projekt, men som ikke er med på denne oversigt. Vi har kendskab til mange flere fonde og puljer, så hvis I vil være sikre på, at I har afsøgt alle jeres muligheder, så tag kontakt til os.

Se overblikket her

Del
Læs også

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE