Er Årets Idrætsforening aarhusiansk?

3. oktober 2023

Igen i år kårer Danske Spil og DIF Årets Idrætsforening. Sidste år var Aarhus Watersports Complex blandt de tre sidste finalister. Nu er der åbent for indstillinger til prisen, hvor vinderen modtager 100.000 kr. 

Synes du, at din idrætsforening fortjener et skulderklap så indstil den til Årets Idrætsforening 2023. For de frivillige i den lokale idrætsforening er det anerkendelse for deres hårde abejde blot at blive indstillet. 

Indstil din forening her

Sidste år kom der 724 indstillinger til prisen som Årets Idrætsforening. Aarhus Watersports Complex var nomineret blandt andet på grund af deres mangfoldige rammer for medlemmer og gæster. De måtte dog se sig slået i finalen af Cykling Odense.

Alle kan indtil 22. oktober indstille foreninger, og dermed har medlemmer, forældre, trænere og alle andre muligheden for at være med til at anerkende netop deres idrætsforenings uundværlige arbejde for lokalsamfundet.

Prisen uddeles til en forening, der gør en helt særlig og ekstraordinær indsats, og vinderen modtager 100.000 kroner og afsløres i forbindelse med DR Sportens store Sport 2023-show i Jyske Bank Boxen i Herning den 6. januar.

Del

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE