VIGTIG! BORGERINDDRAGELSE OM IDRÆTSFACILITETER

28. april 2020

Du og Din forening skal være med til at fordele 5 mia. kroner for de kommende 10 år.
Mandag den 2. marts afholdt Idrætssamvirket i samarbejde med Kultur- og Borgerservice og Sport og Fritid en stor idrætsfacilitetskonference. Op mod 400 deltagere bakkede op om ønskerne og behovene for at afsætte penge til idrætsfaciliteter. Alle disse ønsker skal med i kommunens planer for fremtidige anlægsinvesteringer.

I disse dage har alle borgere i Aarhus Kommune muligheden for at give input til hvordan vi ønsker, at vores by skal udvikle os. Deltag i debatten og giv din støtte til andres gode forslag.

Idræt i idrætsforeningerne er centralt i denne udvikling, og derfor er der behov for, at alle vi der ønsker, at der afsættes økonomiske midler til at etablere og udvikle idrætsfaciliteter i Aarhus Kommune deltager aktivt i denne borgerinddragelsesproces.


DU og DIN idrætsforening kan give jeres input og deltage i debtatten til kommunens anlægsprioriteringer her, frem til den 3. maj. 

Læs om forslag fra deltagerne i konferencen her


Inspiration:


Links:

https://stiften.dk/artikel/aarhus-er-vokset-ud-af-sine-sportsanl%C3%A6g-nu-skal-der-fokus-p%C3%A5-problemet 


https://aarhus.lokalavisen.dk/nyheder/2017-02-22/Idr%C3%A6tssamvirket-Aarhus-%E2%80%9CByen-sv%C3%B8mmer-i-ringe-idr%C3%A6tsfaciliteter%E2%80%9D-866049.html


http://www.idraetssamvirket.dk/nyt-fra-os/2020/1/idraetsfacilitetskonference/
Del
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE