Repræsentantskabsmøde 2023 - kom og gør DIN indflydelse gældende!

22. februar 2023

Idrætssamvirket afholder ordinært repræsentantskabsmøde
tirsdag d. 14. marts 2023 kl. 18.00 i Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Vær med til at hylde Årets Idrætsleder, høre bestyrelsens beretning om året der er gået og give dine input til Idrætssamvirkets videre arbejde

Alle aarhusianske idrætsforeninger inviteres til repræsentantskabsmøde i idrættens lokale paraplyorganisation, Idrætssamvirket Aarhus. 


I år afholdes mødet på spidsen af Aarhus Ø i det smukke og innovative Aarhus Internationale Sejlsportscenter, hvorfra der er udsigt over hav, by og skov. Der vil i forlængelse af mødet være mulighed for rundvisning på Sejlsportscenteret.


Foruden den vedtægtsbestemte dagsorden for repræsentantskabsmødet, er der oplæg og dialog med ReThinkers, som er Aarhus Kommunes officielle frivilligorganisation. Her har du mulighed for at blive inspireret og dele erfaringer med frivillighed med andre aarhusianske idrætsforeninger.


Vi håber at se rigtig mange foreningsrepræsentanter til vores repræsentantskabsmøde. Det er jeres demokratiske mulighed for at være med til at påvirke Idrætssamvirkets arbejde for foreningsbevægelsen i Aarhus.


Har du forslag du ønsker drøftet på repræsentantskabsmødet, kan du sende det til Idrætssamvirket senest otte dage før mødet. Ønsker du at engagere dig i Idrætssamvirkets arbejde er der mulighed for at stille op til bestyrelsen til repræsentantskabsmødet.


Tilmelding

Af hensyn til registrering og forplejning skal tilmelding ske via mail på tilmelding@isaarhus.dk med oplysning om forening og antal deltagere SENEST d. 9. marts kl. 12.00.


Vi sender detaljeret dagsorden med bilag og oplysninger om hver medlemsforenings stemmeret ud i ugen op til mødet.
Del

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE