Ny praktikant skal undersøge, hvordan det står til ude hos medlemmerne

28. februar 2024

Rikke Kallesøe Madsen er startet i en praktikstilling hos Idrætssamvirket. Her skal hun blandt andet gennemføre den årlige medlemsundersøgelse, som skal analysere foreningsidrættens tilstand i Aarhus.

Rikke Kallesøe Madsen er studerende på Aarhus Universitet, hvor hun er i gang med andet år af en kandidat med idrætsvidenskab som hovedfag og psykologi som sidefag. Hun skal være i praktik hos Idrætssamvirket igennem foråret.

”Jeg har en stor faglig og personlig interesse for idræt, og er meget motiveret i forhold til både at lære af og bidrage til Idrætssamvirkets arbejde for de aarhusianske idrætsforeninger,” siger Rikke Kallesøe Madsen.

I løbet af sin praktikstilling vil Rikke blandt andet have ansvaret for at gennemføre en undersøgelse af Idrætssamvirkets medlemsforeninger. Hun har allerede kastet sig over opgaven, og inden længe bliver der udsendt et spørgeskema til alle medlemmer.

Formålet med at undersøge foreningslivet er, at få større indblik i medlemsforeningernes virkelighed. Det vil styrke Idrætssamvirkets arbejde, da vi gennem større indsigt bedre kan imødekomme vores medlemmer og deres udfordringer.

Rikke er dybt engageret i fodbold i sin fritid både som spiller, træner og udvikler. Hun er klubmiljøansvarlig IF Lyseng, hvor hun netop har startet et gå-fodboldhold op. Derudover er hun ansat i DBU som børneklubrådgiver og har tidligere været ansat som instruktør i deres pigerekrutteringsindsats ”Pigeraketten”. Selv spiller hun i ASA på deres kvindeseriehold,

Velkommen til Rikke i Aarhus’ stærkeste idrætsfællesskab.

Om medlemsundersøgelsen 

Idrætssamvirket laver årligt en undersøgelse blandt alle medlemsforeningerne.

Undersøgelsen tager afsæt i en spørgeskemaundersøgelse som bliver sendt ud til ledende medlemmer af foreningerne. 

Resultaterne af undersøgelsen bliver brugt i vores politiske interessevaretagelse, vores tilbud og aktiviteter til foreningerne og til at synliggøre vigtige idrætspolitiske dagsordner.

Del
Læs også

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE