De nominerede

Nominerede til prisen som Årets Idrætsleder 2022


Kenneth Enggaard Christensen - Aarhus Watersports Complex

Per, Kaspar og Jørn - Hovedbestyrelsen i BMI

Jeff Jørgensen - Aarhus Beachvolley Club


Vinderen blev ved kåret Idrætssamvirkets repræsentantskabsmøde d. 14. marts 2023 og blev Jeff Jørgensen.Om prisen 🏆

Hvert år indstiller de aarhusianske idrætsforeninger deres kandidater til Årets idrætsleder.


Prisen tilfalder en leder, som har gjort et godt og prisværdigt stykke arbejde for sin forening og idrætten i Aarhus Kommune i det forgangne år.


Prisen uddeles af Idrætssamvirket Aarhus og Sparekassen Danmark og har været uddelt hvert år siden 1962. Med titlen følger en flot vandrepokal og 10.000 kr.

Jeff Jørgensen - Aarhus Beachvolley Club

Årets Idrætsleder 2022


Det var en omfattende indstilling Idrætssamvirket modtog fra Aarhus Beachvolley Club, da de forslog Jeff Jørgensen som Årets Idrætsleder. Det skyldes flere ting. Listen med initiativer som Jeff står bag i Aarhus Beachvolley Club er virkelig lang,

fordi han virkelig er dygtig til at sætte gang i nye ting, der skal hjælpe klubben videre i sin udvikling.


Derudover så er han både vellidt i foreningen og efterlader alle med en måben over, hvor meget han kan nå at udrette i døgnets beskedne 24 timer. 


Jeff har siddet i bestyrelsen i fire år og er næstformand i dag. I denne periode er medlemstallet i Aarhus Beachvolley Club steget med over 300 medlemmer, hvilket næsten er en fordobling. Derudover har foreningen nu mere end 1000 skoleelever gennem parken årligt.


Jeff har også taget initiativet til at Aarhus Beachvolley Club officielt er en Gamechanger-forening, som arbejder for at gøre idrætten mere mangfoldig og rummelig. Videre så har han gennem fem år været projektleder på udviklingen og realiseringen af foreningens nye beachdome, som stod færdig i 2022


Jeff Jørgensen er et strålende eksempel på en dygtig og passioneret idrætsleder, som er guld værd for sin forening. Han både bidrager til drift og udvikling af foreningen, og det er netop sådan en indsats Idrætssamvirket og Sparekassen Danmark ønsker at hylde med prisen Årets Idrætsleder.

Foto: Roar Paaske

"Jeff er blevet en stor del af klubbens identitet, og er med her der og alle vegne. Han er altid åben, lyttende og inkluderende i sin tilgang til at drive og udvikle klubben. Støder jeg på udfordringer, så er han klar til at hjælpe med at få dem løst"

- Maria W. - Ungdomstræner"Der er ingen tvivl om, at Jeff har en stor andel i Aarhus Beachvolley Clubs store udvikling de sidste år, på stort set alle parametre. Han er god til at se udviklingspotentialet i klubben, og samtidig er han altid klar på at hjælpe med andres idéer, brainstorme og arbejde videre med disse projekter. Man kan altid være sikker på støtte hos Jeff, der med sit engagement gør det trygt at være medlem og ikke mindst frivillig i klubben, fordi man kan altid kan komme til ham" 

- Maria B. - ansvarlig for sociale arrangementer i Aarhus Beachvolley Club"I de 30 år jeg har været forenings-frivillig i gymnastik-, fodbold- og volleyklubber har jeg aldrig mødt en mere alsidig kompetent, arbejdsom og engageret forenings-frivillig end Jeff"

- Martin - KIDStræner i Aarhus Beachvolley Club"Jeff er en kæmpe ildsjæl og gør et uvurderligt arbejde for Aarhus Beachvolleyball Club. At møde et menneske som ham, inspirerer til at gøre mere for fællesskabet"

- Lotte - elitespiller


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE