Vi vil gerne høre din stemme

25. februar 2020

Gør DIN og din idrætsforenings indflydelse gældende til idrætsfaclitetskonference mandag d. 2.marts

Aarhus har markant mangel på idrætsfaciliteter. Det gælder idrætshaller, svømmehaller, idrætsfaciliteter, boldbaner – ja stort set på alle områder er der mangel på faciliteter. I 2033 forventes et indbyggertal i Aarhus på ca. 426.000 borgere. Investeringerne i idrætsfaciliteter er ikke fulgt med befolkningsudvikling, og udviklingen sker også i dit lokalområde. Flere idrætsforeninger afviser i dag optag af nye medlemmer.

Vores politikere skal i den kommende periode træffe beslutninger om at fordele ca. kr. 5 mia. – kr. 5.000.000.000 – til investeringer i Aarhus Kommune. Investeringerne skal ske i et 10 årigt perspektiv for perioden 2024 - 2033. 


Vi i idrætsforeningerne skal kræve at blive en stor del af denne fordeling. Investeringerne skal også ske i dit område. Din idrætsforening er nemlig en vigtig del af børn, unge, voksne og familiernes liv i alle lokalområder.


HUSK tilmelding!
Se program og tilmeld her:   https://www.aarhus.dk/forening/borgermoede-om-fremtidens-idraetsfaciliteter/

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE