Kom til Idrætssamvirkets årsmøde🙋🏻‍♀️🙋🏽🙋🏼‍♂️

24. april 2024

Krudtstøv, olympiske drømme og Årets Idrætsleder. Det er blot nogle af temaerne til Idrætssamvirkets årsmøde d. 14. maj. Derudover har du mulighed for at påvirke Idrætssamvirkets videre arbejde.

Alle idrætsforeninger i Aarhus er hermed inviteret til Idrætssamvirkets ordinære årsmøde d. 14. maj i Skytterne

Under mødet vil vi gennemgå den vedtægtsbestemte dagsorden. Den inkluderer blandt andet bestyrelsens beretning, som fortæller om, hvordan den aarhusianske foreningsidræt har udviklet sig det seneste år, og hvordan fremtiden ser ud med halvandet år til næste kommunalvalg.

Inden da er der oplæg om Danmarks deltagelse i de olympiske lege. Søren Simonsen er Chef de Mission hos DIF og ansvarlig for Danmarks deltagelse ved OL i Paris til sommer. Han vil fortælle om forberedelserne og forventningerne til de danske atleter.

Under mødet vil vi også hylde de frivillige ledere, når vi uddeler prisen Årets Idrætsleder 2023.

Vi håber, at se rigtig mange foreningsrepræsentanter til mødet. Vi har forberedt et inspirerende og relevant program, og så er det samtidig jeres demokratiske mulighed for at være med til at påvirke Idrætssamvirkets arbejde for foreningsbevægelsen i Aarhus.

Tid: Tirsdag d. 14. maj, kl. 18.00 – 21.00 (mulighed for skydning fra kl. 16.30)

Sted: Skytternes Hus, Gøteborg Alle 11, 8200 Århus Nord


Lyst til at prøve at skyde?

Forud for årsmødet er der mulighed for at prøve at skyde med riffel på Skytternes Hus’ flotte baner. Frivillige fra DSB/ASF stiller både deres vejledning og udstyr til rådighed, så dem som har lyst til at give skydesporten et skud kan det.

Skydning starter kl. 16.30 og afsluttes inden årsmødet starter kl. 18.00.

Maksimalt 20 personer kan prøve at skyde. Ønsker man at prøve det, skal det noteres ved sin tilmelding. Det foregår efter først til mølle-princippet.

Tilmelding

Af hensyn til forplejning skal tilmelding ske ved mail til tilmelding@isaarhus.dk med oplysning om forening og antal deltagere. Eventuelle kostbehov skal også noteres ved tilmelding.

'

Læs det fulde program for årsmødet her

Del
Læs også
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE