Nu er årets medlemsundersøgelse i gang

8. marts 2024

Formænd og -personer for alle Idrætssamvirkets medlemsforeninger har netop modtaget et spørgeskema. Den årlige undersøgelse tager temperaturen på det aarhusianske idrætsliv, og vil give vigtig indsigt i, hvordan foreningerne har det.

Hvordan går det egentlig med de aarhusianske idrætsforeninger? Det er det store spørgsmål, som bliver foldet ud og besvaret med Idrætssamvirkets årlige medlemsundersøgelse. Startskuddet er netop gået, og der er landet et spørgeskema ude hos samtlige medlemsforeninger.

Spørgeskemaet fokuserer på de mest relevante aspekter af en idrætsforenings virke. Der bliver blandt andet spurgt ind til, hvordan det går med de frivillige, og om man har udfordringer med plads, tider og faciliteter.

Formålet med undersøgelsen er give Idrætssamvirket et bedre kendskab, som gør, at man i endnu højere grad kan imødekomme og hjælpe medlemsforeningerne. Dyb indsigt i de aarhusianske idrætsforeninger styrker budskaberne, når Idrætssamvirket skal adressere udfordringer.

Resultater vil blive delt efter undersøgelsen er afsluttet, og vil derudover blive brugt i Idrætssamvirkets politiske interessevaretagelse, tilbud og aktiviteter til foreningerne og til at synliggøre vigtige idrætspolitiske dagsordner.

Om medlemsundersøgelsen

Idrætssamvirket laver årligt en undersøgelse blandt alle medlemsforeningerne.

Undersøgelsen tager afsæt i en spørgeskemaundersøgelse som bliver sendt ud til ledende medlemmer af foreningerne.

Resultaterne af undersøgelsen bliver brugt i vores politiske interessevaretagelse, vores tilbud og aktiviteter til foreningerne og til at synliggøre vigtige idrætspolitiske dagsordner.

Del
Læs også

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE