Styrk de frivillige med et gratis kursus ude i JERES forening

1. maj 2023

Århus i Forening tilbyder relevante og aktuelle kurser til foreninger i Aarhus.

Som medlem af Idrætssamvirket kan I benytte jer af muligheden for at afholde et såkaldt spotkursus, hvor I kvit og frit får et af kurserne ud i jeres egen forening.

Aarhus i Forening tilbyder en lang række relevante kurser, som er henvendt til de frivillige i Aarhus. Kursuskataloget indeholder blandt andet undervisning indenfor førstehjælp, fundraising, og om hvordan man driver en god forening.


Kurserne finder sted forskellige steder i Aarhus, og som forening kan også I afholde kurserne som spotkursus, hvor det hele kommer til at foregå ude hos jer. 


Det eneste I skal sørge for er minimum 12 deltagere, lokale og forplejning. Så sørger vi for veluddannede undervisere og kursusmateriale til alle deltagere.


Oversigt over kurser man kan bestille til sin foreningØnsker I at benytte jer af muligheden for at afholde et kursus i jeres forening, så skal I blot skrive til 

info@aarhusiforening.dk. 

Om Aarhus i Forening

Aarhus i Forening er navnet på et samarbejde mellem Sport og Fritid, Aarhus Kommune, Idrætssamvirket Aarhus, Århus Ungdommens Fællesråd og DGI Østjylland.


Formålet med samarbejdet er at få flere med i arbejdet i de aarhusianske foreninger og dygtiggøre de mange frivillige, som hver dag bruger mange kræfter på at skabe et aktivt foreningsliv i Aarhus.Del

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE