Nyt navn til pulje skal invitere endnu flere ind i fællesskaber

27. maj 2024

Aarhus Kommunes pulje til Demokrati og Deltagelse har skiftet navn til Kom med i fællesskabet. Håbet er, at endnu flere nytilkomne borgere kommer med i foreningslivet

Aarhus Kommune ønsker, at nytilkomne borgere hurtigt bliver en aktiv del af samfundet, og at borgere, som ikke er en del af kultur- og foreningslivet, bliver inviteret med ind i et eller flere fællesskaber. 

Puljen Kom med i fællesskabet, der før hed Demokrati og Deltagelse, støtter initiativer, der inkluderer borgere, som har begrænset kendskab til dansk kultur- og foreningsliv samt til dansk demokrati.

Med navneskiftet er det også indført som noget nyt, at der kan søges midler til uddannelse af personer i målgrupperne, der ønsker at bidrage til forenings- eller kulturlivet som f.eks. frivillig træner.

Foreninger kan søge støtte gennem puljen til:

  • Aktiviteter og indsatser der inviterer målgruppen ind i mangfoldige fællesskaber med fokus på at fremme disse borgeres integration i Aarhus.
  • Brobygning til fællesskaber.
  • Uddannelse af personer i målgrupperne der ønsker at bidrage til forenings- eller kulturlivet som f.eks. frivillig træner.

Læs mere om puljen, og hvordan I søger

Del
Læs også

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE