Velkommen til fire nye medlemsforeninger

20. oktober 2022

Idrætssamvirket Aarhus byder Disc Golf Klubben Opdrift, Roundnet Aarhus, Stenbroens Idrætsklub Aarhus og HAPSU Halliwick hjertelig velkommen til idrættens fællesskab. Vi glæder os til at hjælpe og vejlede de fire idrætsforeninger og ser frem til et godt samarbejde.

Læs mere om de nye medlemsforeninger...


Disc Golf Klubben Opdrift

I Disc Golf Klubben Opdrift kan man deltage i træning, arrangementer, turneringer og hyggeligt fællesskab med disc golf. Klubben vil gerne udbrede kendskab og adgang til sporten med fokus på Aarhusområdet.


Det er målet både at skabe et godt socialt samvær omkring disc golf i Aarhus, samt at højne det sportslige niveau for både bredde og elite.


Foreningens aktiviteter foregår på tre disc golf baner i Aarhus. I Tilst findes 'The Park', en18-hullers bane med tre sværhedsgrader, rød, gul og hvid. Placeret i Skjoldhøjkilen finder man 'The Wedge', som er en 18 hullers bane med høj sværhedsgrad der udfordrer både distance, præcision og teknik. På Vestereng kan man besøge 'The Bunker', som er en god begynderbane med tilstrækkelig blandede udfordringer fordelt på 9 huller.


Gå til Disc Golf Klubben Opdrifts hjemmesideRoundnet Aarhus

I idrætsforeningen Roundnet Aarhus kan man spille Roundnet/Spikeball på alle niveauer. Foreningen har til formål at inspirere til fysisk aktivitet, der øger medlemmernes trivsel gennem sundhed, netværk og sociale relationer.


Medlemmerne i Roundnet Aarhus mødes blandt andet til spil og træning på Tangkrogen mandage og onsdage kl. 17-19.


Gå til Roundnet Aarhus' FacebooksideStenbroens Idrætsklub Aarhus

SIKA ønsker at fremme medlemmernes interesse i at dyrke både udendørs og indendørs bevægelses- og idrætsaktiviteter.


Foreningen har desuden til formål, at styrke fællesskabet, sammenhænge og det sociale liv i Aarhus, primært koncentreret om Aarhus midtby. Foreningen vil aktivt motivere medlemmer til at opnå motionsvaner, som kan dyrkes i et livslangt perspektiv og tilbyder et fællesskab for alle, som har lyst til at være med. Foreningen vil aktivt og målrettet fremme medlemmernes lyst til at engagere sig gennem fælles arrangementer og folkeoplysende aktiviteter.


Find medlemsforeningens kontaktoplysningerHAPSU Halliwick

HAPSU er en sammenslutning af personer, der støtter anvendelsen af Halliwick konceptet i et undervisnings- og aktivitetstilbud til psykisk sårbare personer og udsatte voksne, samt andre - herunder andre med anden etnisk baggrund end dansk -, der svømmer/ønsker at lære at svømme.


Halliwick konceptet er en undervisningsmetode, der har som mål at lære funktionshæmmede at svømme og blive fuldstændig uafhængige i vandet – uden hjælp og hjælpemidler. Undervisningsmetoden er velegnet til alle, også ikke-funktionshæmmede. I undervisningen anvendes ikke svømme-bælter eller lignende. I stedet støttes svømmeren af en anden person i vandet, indtil den nødvendige kontrol over krop og vejrtrækning er opnået. Begynderundervisning følges op af instruktion i svømmeteknik.


Find medlemsforeningens kontaktoplysninger

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE