AGF Tennis tager "the double" som Årets Tennisklub

18. marts 2024
Foto: Dansk Tennis Union

Stor hæder til den aarhusianske tennisklub, som netop er blevet kåret som Årets Tennisklub 2023 af både Dansk Tennis Forbund og Jyllands Tennis Union. 

Både Dansk Tennis Forbund og Jyllands Tennis Union havde generalforsamling i sidste uge. Til begge møder skulle Årets Tennisklub kåres og begge steder tilfaldt prisen AGF Tennis.

Om hvorfor tennisklubben fra Fredensvang er Årets Tennisklub skriver Dansk Tennis Forbund blandt andet: 

AGF Tennis er en klub i vækst, der igennem 2023 har gjort en stor indsats for at skabe et hyggeligt, motiverende og udviklende klubmiljø. Bestyrelsen, frivillige og trænerteamet er lykkedes med dette ud fra en strategi formet af et grundlæggende værdisæt om blandt andet fællesskab, lighed og udvikling.

Klubben ønskede at skabe et sted, hvor medlemmer aktivt deltog i både klubbens sociale liv samt turneringsmiljøet. Dette er opnået ved at udvikle et hyggeligt klubmiljø, samt en struktureret træningsplan, hvor både bredde- og divisionsspillere føler sig inkluderet og motiveret.

Til begge generalforsamlinger tog formand Jens Sonne og chefjuniortræner Emilie Leivdal Kristensen imod prisen på vegne af foreningen. 

Læs den fulde begrundelse fra Dansk Tennis Forbund

Der var også hæder til en anden aarhusiansk tennisforening ved Jyllands Tennis Unions generalforsamling. Aarhus 1900 Tennis vandt Lauritzen/Sonnichsen Prisen 2023, som bliver uddelt til årets bedste ungdomsklub. 

Om AGF Tennis

- Foreningen har eksisteret siden 1902 og hører hjemme på Fredensvang

- De tilbyder tennis for alle fra 6 - 99 år

- Foreningen råder over 6 grusbaner, lysbane, 2 indendørs tennisbaner, kunstgrus, 5 minitennisbaner og en padelbane

- 276 medlemmer (2022) 

Del
Læs også
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE