Få adgang til tusindvis af frivillige

4. juli 2024
Foto: Per Bille

ReThinkers er et fællesskab af mennesker, der stiller sig til rådighed til frivilligt arbejde. De er godt 2.000, og afholder man som forening et arrangement, kan man søge efter frivillige blandt dem. 

I forbindelse med Kulturhovedstadsåret i 2017 fik Aarhus opbygget et stort frivilligprogram. Man kaldte det ReThinkers, og herigennem var tusindvis af frivillige med til at løfte mange forskellige opgaver i forbindelse med afvikling af kulturelle events og forestillinger. Konceptet er fortsat, og i dag er der godt 2.000 ReThinkers. 

Nu har man oprettet ReHelper, som er en form for børs for frivillige. Her kan arrangører oprette begivenheder, som de søger frivillige til, og de mange frivillige kan så melde sig på de opgaver, de har lyst til. 

Det er muligt at beskrive en frivillig funktion fuldstændig som man ønsker. For eksempel kan man søge forskellige typer af frivillige, og man får også mulighed for at benytte deres vagtskema, hvis der til ens event er brug for at finde frivillige i forskellige tidsrum.

ReHelper er altså en portal, hvor man kan søge frivillige til episodiske arbejdsopgaver. Det vil sige, at det ikke er til faste opgaver så som trænere, kasserer, men har man derimod stævner, turneringer, events eller lignende, så er det oplagt at gøre brug af ReHelper. 

Læs mere om ReHelper

Del
Læs også

NYT FRA OS

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE