Vil din forening have flere internationale medlemmer?

Idrætssamvirket og International Community matcher internationale tilflyttere med idrætsforeninger i Aarhus.

Idrætssamvirket Aarhus og International Community har indgået et samarbejde, så idrætsforeninger i Aarhus kan være bedst muligt klædt på til den stigende internationalisering.

International Community er et netværk for internationale studerende, medarbejdere og deres familier samt internationale virksomheder

Hvis din idrætsforening ønsker flere internationale medlemmer, kan du downloade en beskrivelse (.pdf) her og derefter tilmelde jeres kontaktperson.


►  Download beskrivelse

►  Tilmeld kontaktperson

Vil jeres forening gerne være bedre til at have internationale medlemmer?

International Community i Aarhus har udarbejdet ’10 gode råd til foreningslivet’

International Community er et netværk for internationale medarbejdere og deres familier samt internationale virksomheder. De 10 gode råd giver en række guidelines til, hvordan man skaber de bedst mulige rammer for et succesfuldt medlemskab mellem danske foreninger og internationale medlemmer.

Med et succesfuldt medlemskab kan foreningerne drage nytte af større internationalisering, potentielle frivillige ressourcer og den erfaring det internationale medlem bringer med sig, og for det internationale medlem vil foreningslivet kunne bidrage til et større netværk og stærkere tilknytning til lokalområdet.

Du kan finde de 10 råd her

Sådan får du oversat din forenings webside til andre sprog

Det er nemt at gøre jeres foreningshjemmeside tilgængelig på engelsk eller et andet sprog. Dette giver brugerne bedre muligheder for at læse siden, ligesom det øger din tiltrækning af internationale medlemmer. Du kan downloade et plugin fra Google.

Download Google Website Translator Plugin her


Mangler I flere frivillige hænder?

Idrætssamvirket og den internationale netværksorganisation 'International Community' samarbejder om at skabe tættere bånd mellem foreningslivet og internationale medarbejdere samt deres familie.

Derfor vil International Community oprette en liste over foreninger, som vil åbne deres døre for ressourcestærke internationale tilflyttere. Internationale medlemmer kan bidrage til at skabe et mere internationalt miljø, give en hånd med til frivilligt arbejde og bidrage med nye inputs. Listen skal bruges til at skabe overblik over de muligheder, de internationale har for at involvere sig i foreningslivet.

Når listen er udarbejdet vil International Community publicere den online samt uddele den til relevante samarbejdspartnere, virksomheder og institutioner, som er i kontakt med de internationale medarbejdere og deres familier.

Hvis I har lyst til at medvirke på listen og åbne op for et mere internationalt miljø i jeres forening, kan I sende følgende info til International Community på info@internationalcommunity.dk :

• Foreningens navn

• Sportsgren(e)

• Kontaktoplysninger på kontaktperson

• Hjemmeside

• Foreningens adresse og telefonnummer

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE