Hasle Bakker

Hasle Bakker og Skjoldhøjkilen er det perfekte sted til aktiviteter og udflugter. Her får man et område, der er rigt på redskaber til leg, læring og træning, motionsruter og rastepladser med picnichytter, hvor man kan nyde sin madpakke og tage et hvil undervejs på turen rundt i terrænet. Det store multiaktivitetsområde er åbent og gratis at bruge for alle.

Idrætssamvirket Aarhus har etableret idrætsfaciliteter i Hasle Bakker. Det har været med til at styrke området, hvor der nu afholdes et væld af forskellige aktiviteter. Blandt andet afholdes det populære Nordic Race i området.


Hasle Bakker

Mere om området ved Hasle Bakker


I området er der på det seneste anlagt et stisystem, der binder de allerede etablerede stier sammen. På stier er der sat pæle der viser motionsløberen vej, og der er ligeledes lavet 5 pladser med tilhørende træhus på stisystemet.

Til undervisning er der placeret betonsteler forskellige steder.

Selve området er et stort rekreativ område med masser af mulighed for borgere i alle aldersgrupper. Aarhus Kommune har gennem de senere år anlagt søer hvor der sker en opsamling af regnvand, samt de tre store bakker, hvorfra man kan se over hele byen. Arkitetfirmaet Tranform har været med i udviklingen af de 3 store bakker.

Hasle Bakker er beliggende ved Brabrand i den vestlige del af Aarhus, mellem Edwin Rahrs Vej og Jernaldervej og vest for ringvejen Ring 2 i Hasle.

KONTAKT BENT HVIID FOR MERE INFO

Bent Hviid, idrætssamvirket
Vil du vide mere om Hasle Bakker eller har du nogle konkrete spørgsmål omkring området eller andet, så kan du tage en snak med vores bestyrelsesmedlem, Bent Hviid.

Fang ham på telefon 26 99 03 56

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE