SUPaarhus starter Ungdomsafdeling for Stand Up Paddling

3. april 2019
Jeppe 12 år

SUPaarhus Ung vil bidrage til at skabe mere aktivitet på vandet for unge mellem 12 og 16 år i de bynære havneområder og på Aarhusbugten

Med 136.500 kroner i støtte fra Nordea-fondens kystpulje kan SUPaarhus nu igangsætte projektet SUPaarhus Ung, der har været på tegnebrættet siden foreningens oprettelse i 2016.


SUP står for Stand Up Paddling og er en sport I rivende udvikling. Denne udvikling vil SUPaarhus Ung bidrage aktivt til.


Medstifter af SUPaarhus, Katrine Krebs, glæder sig især til at:

Styrke og udbrede Stand Up Paddle Sporten både lokalt og nationalt ved at give de vandglade unge mellem 12 og 16 år et sted at træne SUP (red. Stand Up Paddle surf) med fokus på sikkerhed og surfervibes. Man behøver ikke komme fra Cold Hawaii for at blive en seriøs og dygtig Stand Up Paddle Surfer. Sporten kan dyrkes i hele Danmark og Aarhus er et oplagt surf spot, når det gælder SUP.

Aarhus ligger lige ud til havet og med SUPaarhus' placering i Aarhus Internationale Sejlsportscenter, hvor der er direkte adgang til de nye kanaler i havneområdet og Aarhus bugtens kyst, er der uanede muligheder for at dyrke Stand Up Paddle på alle niveauer."


Informationsmøde for alle interesserede unge og deres forældre afholdes i Aarhus Internationale Sejlsportscenter onsdag den 10.april 2019 klokken 17.00.


SUPaarhus Ung pressemeddelelse (.docx)

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE