Årets Idrætsleder Award
- indstil kandidater for 2019

11. november 2019

Er der en stjerne i din idrætsforening - så benyt muligheden for at anerkende det. INDSTIL din kandidat NU!
(dog senest d. 12.januar)

Årets Leder bliver udnævnt og hædret ved Idrætssamvirkets repræsentantskabsmøde. Med hæderen følger en VANDREPOKAL OG 10.000,- kr. fra Jutlander Bank.

Er der en person i din forening, som du gerne vil sige TAK for det STORE ARBEJDE, som han eller hun gør i DIN IDRÆTSFORENING.


Der er mange ILDSJÆLE i idrætsforeningerne i Aarhus Kommune, og der er helt sikkert også en i din forening som fortjener et SKULDERKLAP og ANDERKENDELSE for det fantastiske frivillige arbejde, som han eller hun yder i din forening.


Er der en person i din forening som har gjort en SÆRLIG INDSATS, som har sat skub i en udvikling, en som har været fantastisk i ungdomsarbejdet, måske i bestyrelsesarbejdet eller trænergerningen eller noget helt andet. Ja – selvfølgelig er der det. Så send nogle ord om HAM ELLER HENDE


Idrætssamvirket Aarhus vil gerne modtage nogle ord om den person i din forening som du gerne vil sige MANGE TAK til for en særlig indsats. Idrætssamvirket vil så udvælge tre SÆRLIGE personer som nomineres til ÅRETS LEDER. 


Årets Leder bliver udnævnt og hædret ved Idrætssamvirkets repræsentantskabsmøde. Med hæderen følger en VANDREPOKAL OG 10.000,- kr. fra Jutlander Bank.


Send dine anerkendende ord til Idrætssamvirket på mail info@isaarhus.dk senest søndag d. 12. jan. 2020Læs mere om Idrætssamvirkets priser her


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE