27nov

HUSK at søge Idrætssamvirkets tilskudspuljer inden 1. december⏳

Har jeres idrætsforening haft trænere eller ledere på kursus? Eller har I nye initiativer i støbeskeen? Så husk, at I kan søge om tilskud hos Idrætssamvirket Aarhus.


Læs mere
24nov

Sådan kan Aarhus Cyklebane komme til at se ud i fremtiden

Aarhus kan med en ny indendørs velodrom få en indendørs idrætsfacilitet i særklasse med plads til meget mere end cykling. 


Læs mere
21nov

Idrætssamvirket Aarhus søger praktikant

Brænder du for idræt, politik, analyse, kommunikation, og interesserer du dig for idrætsforeninger og deres betydning? Så har vi en spændende rolle til dig hos byens stærkeste idrætsfællesskab.


Læs mere
14nov

Nyt overblik over kommunens puljer og tilskud 💰

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med alle relevante tilskudsmuligheder for de aarhusianske idrætsforeninger. Derfor har vi netop gennemgået de mange muligheder, der er hos Aarhus Kommune. Få overblikket og se hvad jeres muligheder er. 


Læs mere
13nov

Grøn Bazar: nu bliver alt sportstøjet givet væk

Sammen med 11 idrætsforeninger indsamlede Aarhus Kommune i oktober brugt sportstøj. Nu er det sorteret, og bliver givet videre til en festlig dag i Viby Hallen. 


Læs mere
01nov

Frivilligfest i Friheden

De frivillige i Aarhus Kommune bliver hyldet til Frivilligfest i Tivoli Friheden d. 4. december. Friheden slår dørene op for julehygge, musikalske indslag og fri adgang til alle forlystelserne. 

Festen er gratis og for alle kommunens frivillige.


Læs mere
30okt

City Vest giver interiør væk til foreninger

Butikscenteret i Gellerup skal renoveres, og selskabet bag ønsker at genanvende det interiør, der nu skal udskiftes. Derfor kan foreninger, NGO'er og velgørende organisationer få det kvit og frit. 


Læs mere
30okt

Andelen af børn og unge der bruger nikotinprodukter stiger

Nikotin påvirker børn og unges hjerner og er ikke præstationsfremmende - tværtimod. Som idrætsforening er I samlingssted for rigtig mange og kan gøre en forskel ved at tage aktiv stilling til brugen af nikotinprodukter i jeres forening. 


Læs mere
27okt

Mød fondene

Har jeres forening planer om at søge økonomisk støtte igennem fonde? Så kom og mød repræsentanter fra Nine United, Nordea-Fonden, Salling Fondene og Velliv Foreningen til et stort gratis arrangement. 


Læs mere
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE