Merete Duus - VIK Gymnastik

Nomineret til Årets Idrætsleder 2020

"Merete Duus - frivillig med hjertet og hele VIK Gymnastiks blæksprutte..."


Udover at være kasserer i foreningen er Merete også instruktør på både voksen og børnehold. Hun kender alle foreningens medlemmer og de ved alle hvem Merete er. Merete Duus er hele VIK gymnastiks blæksprutte.


Alle kender Merete, for hun har kontakten til foreningens medlemmer i forbindelse med medlemskab. Når så børnene er meldt ind i foreningen, tager Merete imod dem på mini-Tarzan og mini-Jane holdet, for her er hun instruktøren… Og der er ingen grænser for hvad hun finder på når hun underviser de små børnegymnaster, hvor flere også har deres forældre eller bedsteforældre med.

Der er ingen tvivl om at børnene elsker gymnastikken, for både før og efter deres gymnastiktime snakker de livligt om at de skal ind til ”Margrethe”. I løbet af ganske få gymnastiktimer er Merete på forunderlig vis, blevet forvandlet til Margrethe. Dronning Margrethe!


Udover at være træner på Tarzan og Jane holdet, er Merete også træner på Mikropigeholdet, som også er et børnegymnastikhold. Her er hendes fornemmeste opgave at fungere som en slags mentor for en stor gruppe unge hjælpere/hjælpetrænere og træner aspiranter. Hun sikrer at de unge for lov til at udleve og øve sig i deres træner gerning, i trygge rammer. Dermed er hun også med til at sikre at VIK har kompetente og dygtige unge trænere.

Sidst med bestemt ikke mindst, er Merete også ildsjælen i forbindelse med flere voksenhold. Her er hun også selv er instruktør.

Som bestyrelsesmedlem og kasserer samt træner for flere af foreningens hold og mentor for foreningens træneraspiranter, er Merete en helt og aldeles uundværlig blæksprutte.

Hun har i den grad fortjent at blive anerkendt for sit store frivillige arbejde for VIK Gymnastik.

Merete er frivillig med hjertet.

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE