Marianne Mortensen - BK Fluen

Nomineret til prisen Årets Leder 2019

”Marianne er meget uselvisk og vil altid det bedste for alle mennesker. Hun har så meget hjerte og engagement med i alt hvad hun laver.”


Marianne Mortensen har spillet billard siden hun var 12 år gammel, og har vundet ikke mindre end 50 danske mesterskaber. Hun bærer en stor del af æren for, at BK Fluen i dag har en stor børne- og ungdoms afdeling og hun har i 2019 startet en velfungerende kvinde/pigegruppe op i klubben.


Marianne er aktivt bestyrelsesmedlem i både klubben og DDBU. Derudover bærer hun en del af æren for klubbens to unge drenge, der i 2019 deltog ved EM i Brandenburg, hvoraf den ene kom hjem med en sølvmedalje.

Marianne Mortensen gør et kæmpe arbejde for de unge som leder i BK Fluen og videregiver kærlighed til den sport, hun selv elsker. Hun lærer de unge at være ansvarlige og hjælpsomme både når de er i klubben og ude til stævner, og hun har etableret et særligt sammenhold i klubben. 


Marianne arrangerer skolebillard, sommerbillard og træningssamlinger. Det sammenhold hun er med til at etablere, er ikke blot indenfor klubben, men også på tværs af de forskellige klubber i hele landet. Hun har skabt et godt samarbejde med en gruppe af klubbens elitespillere, der på frivillig basis hjælper og instruerer klubbens unge talenter. Marianne Mortensen fra BK Fluen er derfor nomineret til Årets Leder 2019.Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE