Bo Jarvig - Kaløvig Bådelag

Nomineret til Årets Leder 2019

”Bo er sandsynligvis den eneste leder i sejlsport, der evner at trænge ind til en teenagers hjerne, mens den er under ombygning!”


Bo Jarvig har i mere end 15 år fungeret som leder af de sejlere, der har udviklet færdigheder i optimistjollen og skal videre i sejlsporten. Når optimistjolletiden er forbi, ligger der en stor udfordring i at fastholde de unge i deres idræt. Bo stiller krav og formår at begejstre de unge sejlere, ved at fastsætte et højt ambitionsniveau, der er tilpasset den enkelte unikke sejler.

Bo er åben og står ved sine meninger. Han møder alle sejlere i øjenhøjde og kommunikerer åbent med hver enkelt – også om de ting, der kan fylde i et ungt menneskes liv udover sporten. De sociale samvær mellem sejlerne er bærende for Bos træning og livssyn og han prioriterer vidensdeling højt som en del af sin ledelsesstil.


Udover almindelig træning arrangerer Bo Jarvig de såkaldte ”no-nonsens-camps”, hvor sejlere fra hele landet samles i Kaløvig til træning, undervisning og hygge. Konceptet er blevet så stor en succes, at der i de senere år holdes no-nonsens-lejre rundt omkring i hele landet.

Bo jarvigs liv er gennemsyret af sejlads, og hans engagement smitter af på de sejlere, han arbejder med. Det skal nævnes, at alt det Bo gør for de unge sejlere aldrig kunne havet ladet sig gøre uden hans kone, Tina Jarvig, der står 100% bag Bo, og derudover også selv er aktiv ved mange af aktiviteterne.

Bo Jarvig fra Kaløvig Bådelaug er derfor nomineret til Årets Leder 2019.

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE