de nominerede


Indstillet til prisen som Årets Leder 2018 var

  • Majken Vange – TMG Badminton
  • Lone Møller Sørensen – Højbjerg Gymnastikforening
  • Leif Gjørts Christensen – VSK Aarhus


Vinderen blev kåret ved Idrætssamvirkets repræsentantskabsmøde d. 4.marts 2019.


Med kåringen følger en vandrepokal og en check på 5.000,- kr. fra Idrætssamvirket. Bag valget af prismodtageren står Idrætssamvirket Aarhus på baggrund af indstillinger fra de århusianske idrætsforeninger.


Majken Vange - TMG Badminton

Årets Idrætsleder 2018


Majken Vange er et højt værdsat bestyrelsesmedlem i TMG Badminton.

"Majken har en rygsæk fyldt med oplevelser og glæde fra en karriere som ungdomsspiller i Højbjerg. Som landsholdsspiller og tilmed en deltagelse i OL. For derefter at komme tilbage til Aarhus igen og spille med på ligaholdet i Team Aarhus, for så at hellige sig som bestyrelsesmedlem i Højbjerg, og også deltage i det frivillige arbejde omkring ”Aarhus Vejen” – ja, så er der ingen tvivl om at TMG Badminton nu har en eksemplarisk frivillig leder og en kæmpe ildsjæl med Majken om bord. Majken har badminton i blodet" , skriver den øvrige bestyrelse i indstillingen.

Majken arbejder hver dag for at videregive sin store glæde og passion for badminton til børn i Mårslet og omegn. Hun er tidligere landsholdspiller og har været en del af ligaholdet i Team Aarhus Badminton.

Hun bruger bevidst sin store erfaring og kundskaber til at styrke både udvikling og fællesskab hos ungdomsspillerne.

Majken Vange har sammen med den øvrige bestyrelse, brugt mange frivillige timer på at udvikle ungdomsbadminton i TMG gennem de seneste år. Det betyder at en masse glade børn kan deltage i sjove arrangementer som f.eks. NATminton, begynderturnering, MINIton og Træningsweekend for alle.

Majken har taget initiativ til at danne et ”Forældrekorps”, så det frivillige arbejde fordeles på flere hænder i klubben. Det er også Majkens fortjeneste at verdens bedste damedouble – Christina Pedersen & Camilla Rytter Juhl – kom til Mårslet for at spille en opvisningskamp og lave træning for områdets børn.

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE