Idrættens idebank ifm corona

Herunder samler vi gode ideer og løsninger til at få idrætsaktiviteter og foreningsliv til at fungere i idrætsforeningerne med corona-forholdsreglerne.


Vi samler de gode erfaringer op undervejs, men vil også meget gerne have jeres bidrag. Så send gerne en mail eller link. F.eks. med den beskrivelse I følger ifht aktiviteter i jeres forening, de retningslinjer som er udsendt til jeres medlemmer eller noget helt tredje.►  Send jeres gode ideIdræt på tværsSkattejagts-o-løb


Lystrup IF planlægger konceptet Aktiv Vinterferie i Lystrup, der vil fungere som en slags skattejagt/o-løb.


Der opsættes en række poster i Lystrup med centrale placeringer. Ved hver post, er der trænings- og motoriske øvelser, som kan laves sammen eller hver for sig.


Derudover er der ved hver post også et bogstav, som deltagerne noterer ned. Når man har alle bogstaverne kan man lave et ord og sende det ind til os på mail eller via Facebook. Sender man det rigtige ord ind, deltager man i konkurrence om en fed præmie, der udtrækkes om søndagen, den sidste dag i vinterferien.


Alle posterne placeres på centrale lokationer i hele Lystrup. Det istandsættes i dialog med det lokaleerhvervsliv, kirken og andre lokaleaktører om at hænge posterne op ved deres lokaler. På den måde udbredes samtidigt kendskabet til forskellige aktivitetstilbud og erhvervsliv i byen.


Brydning


Tennis og Padel

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE