Den åbne skole

MERE SPORT PÅ SKEMAET HOS AARHUSIANSKE SKOLEELEVER..

Aarhusianske skoleelever får igen mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige idrætsgrene i skoletiden. Aarhus Kommune og Idrætssamvirket aktiverer en ny pulje til fælles projekter mellem skoler og idrætsforeninger. Dele af puljen vil denne gang være øremærket større og længerevarende projekter.

Aarhus Kommunes afdelinger for Kultur og Borgerservice samt Børn og Unge har sammen med Idrætssamvirket Aarhus afsat 300.000 kr. årligt i 2018-20 til at fortsætte indsatsen Den åbne skole – samarbejde mellem skoler og idrætsforeninger Aarhus.
Den åbne skole - børn dyrker idræt

Den Åbne Skole


Siden 2015 er der uddelt midler til 31 samarbejdsprojekter. Mange af projekterne er nu afsluttet med gode erfaringer. Du kan læse om dem og lade dig inspirere i inspirationskataloget 'Bevægelse og den åbne skole'.

Hos Idrætssamvirket Aarhus kan man tydeligt se resultaterne af samarbejdsprojekterne:

”Vi kan se, at de mange partnerskaber mellem folkeskolerne og idrætsforeningerne har givet flere medlemmer i flere idrætsforeninger, og at kendskabet til hinanden skaber muligheder for øget samarbejde i fremtiden. Jeg glæder mig derfor over, at projektet fortsætter i yderligere 3 år.” siger Jens Bundgaard, formand for Idrætssamvirket Aarhus.

Næste ansøgningsrunde i foråret 2018.

For yderligere oplysninger kontakt

Rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad, via pressechef Michael Jaap, 40 22 87 99
Rådmand for Børn og Unge, Thomas Medom, 21 94 72 57
Jens Bundgaard, formand for Idrætssamvirket Aarhus, 21 75 07 24

Du kan også læse mere i dette inspirationskatalog


KONTAKT BENT HVIID FOR MERE INFO

Bent Hviid, idrætssamvirket
Vil du vide mere om Den Åbne Skole eller har du nogle konkrete spørgsmål omkring projektet eller andet, så kan du tage en snak med vores bestyrelsesmedlem, Bent Hviid. Fang ham på 26 99 03 56

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE