Årets Idrætsleder Award

8. februar 2019

Er der en stjerne i din forening - så benyt muligheden for at anerkende det. INDSTIL din kandidat NU!
(dog senest d. 17.feb.)

Er der en person i din forening, som du gerne vil sige TAK for det STORE ARBEJDE, som han eller hun gør i DIN IDRÆTSFORENING.


Der er mange ILDSJÆLE i idrætsforeningerne i Aarhus Kommune, og der er helt sikkert også en i din forening som fortjener et SKULDERKLAP og ANDERKENDELSE for det fantastiske frivillige arbejde, som han eller hun yder i din forening.


Er der en person i din forening som har gjort en SÆRLIG INDSATS, som har sat skub i en udvikling, en som har været fantastisk i ungdomsarbejdet, måske i bestyrelsesarbejdet eller trænergerningen eller noget helt andet. Ja – selvfølgelig er der det. Så send nogle ord om HAM ELLER HENDE


Idrætssamvirket Aarhus vil gerne modtage nogle ord om den person i din forening som du gerne vil sige MANGE TAK til for en særlig indsats i 2018. Idrætssamvirket vil så udvælge tre SÆRLIGE personer som nomineres til ÅRETS LEDER. I samarbejde med Aarhus Stiftstidende vil disse personer blive portrætteret i Aarhus Stiftstidende.


Årets Leder bliver udnævnt og hædret ved Idrætssamvirkets repræsentantskabsmøde d. 4 marts 2019


Send dine anerkendende ord til Idrætssamvirket på mail info@isaarhus.dk senest søndag d. 17. feb. 2019Læs mere om Idrætssamvirkets priser her


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE