02dec
Anlægspuljen 2022

SÅDAN prioriterer Idrætssamvirket i ansøgninger til nye idrætsfaciliteter

I september var der ansøgningsfrist til Aarhus Kommunes anlægspulje 2022. Det er denne pulje, der yder tilskud til idræts- og fritidsfaciliteter og er derfor særlig interessant for foreningsidrætten og dermed også for Idrætssamvirket.
Læs mere
24nov
Pier 3

Ny rapport: "Et cykelmiljø i verdensklasse"

Ny rapport stiller skarpt på potentialerne for cykelsport i Kongelunden. Den peger blandt andet på, at en række udendørs faciliteter med en indendørs velodrom som samlingspunkt kan skabe et cykelmiljø i verdensklasse..
Læs mere
16nov

Ny kommunikationskonsulent hos Idrætssamvirket

Per d. 1. november er sekretariatet hos Idrætssamvirket Aarhus blevet en person rigere, efter Jens Henrik Daugaard er startet som kommunikationskonsulent.
Læs mere
14nov
Pier 3

Hvilke idrætsfaciliteter mangler Aarhus Ø?

Idrætssamvirket Aarhus er med i et samarbejde, der nu giver århusianerne mulighed for at påvirke, hvordan sport og fritid skal tænkes ind i sidste fase af den nye bydel.
Læs mere
11nov

HUSK at søge kursustilskud inden 1. december

Har jeres idrætsforening haft trænere eller ledere på kursus i år? Så husk, at I kan søge om tilskud hos Idrætssamvirket Aarhus.
Læs mere
04nov

Har du et ønske til kommende kurser?

Vi planlægger lige straks næste kursusår under samarbejdet Aarhus i Forening. Har du eller jeres forening et forslag til kursusindhold eller emner I kunne tænke jer, så send forslag senest d. 20. nov. til idrætskonsulent, Sofus Riishede på konsulent@isaarhus.dk

Læs mere om Aarhus i Forening på www.aarhusiforening.dk
Læs mere
20okt

Stor søgning til den nye anlægspulje

Flere end 60 gode anlægsprojekter har søgt årets anlægspulje til fritids- og foreningsformål. Der foreligger nu en omfattende opgave med at vurdere og prioritere de mange relevante og kvalificerede projekter.
Læs mere
20okt

Velkommen til fire nye medlemsforeninger

Idrætssamvirket Aarhus byder Disc Golf Klubben Opdrift, Roundnet Aarhus, Stenbroens Idrætsklub Aarhus og HAPSU Halliwick hjertelig velkommen til idrættens fællesskab. Vi glæder os til at hjælpe og vejlede de fire idrætsforeninger og ser frem til et godt samarbejde.

Læs mere om de nye medlemsforeninger...
Læs mere
20okt

AURA støtter kulturelle, sociale og sportslige aktiviteter

Vil jeres forening gerne have nyt klubtøj eller udstyr? Måske klublokalerne skal renoveres eller udbygges?

Så søg AURAs Lokalværdipulje som har ansøgningsfrist to gange om året. I henholdvis maj og oktober.

Næste ansøgningsfrist 27. oktober
Læs mere
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE