06jul

DGI og DIF åbner ekstraordinær pulje for sommertiltag i idrætsforeningerne

Står din idrætsforening og mangler økonomisk hjælp til at sætte gang i nye sommeraktiviteter, til at byde nye aktive og frivillige velkommen eller til at række ud til de medlemmer, der holder en rigeligt lang corona-pause?
Så søg straks sommerpuljen!

Ansøgninger behandles løbende, dog senest 23. august.
Læs mere
22jun

Åben Skole puljen

BEVÆGELSE OG DEN ÅBNE SKOLE – Skoler og idrætsforeninger i Aarhus Kommune kan igen søge puljemidler til fælles projekter og undervisningsforløb.

Ansøgningsfrist 21. august 2020
Læs mere
19jun

Der er åbnet for ansøgninger til Toms Guldpulje!

Familieidræt handler om velvære, at være aktive på tværs af generationer og sammen om gode idrætsoplevelser. Toms Guldpulje kan give økonomisk støtte til idrætsforeninger, der ønsker at skabe bedre rammer for familieidræt. Det kan både være gennem nye initiativer og eksisterende aktiviteter.

Ansøgningsfrist løbende, dog senest 31.august
Læs mere
17jun

Har DIN idrætsforening en aktivitet til "Aktiv sommer" for børn og unge i uge 27-32?

Så vil Aarhus Kommune gerne yde et ekstra tilskud til foreninger, som har mulighed for at lave ekstra eller nye aktiviteter, og dermed give flere børn og unge en god sommerferie.

Ansøgningsfrist 29.juni 2020
Læs mere
16jun

Coronaens konsekvenser for idrætsforeningerne

Idrætssamvirket har søgt foretræde i Kulturudvalget.

Idrætssamvirket har i samarbejde med kommunes øvrige interesseorganisationer samt Sport og Fritid foretaget en undersøgelse blandt kommunens folkeoplysende foreninger. Undersøgelsen omhandler konsekvenserne for foreningslivet ifbm coronakrisen.
Læs mere
16jun

Anlægspuljen - Husk at få vejledning hos idrætssamvirket!

Anlægspuljen har ansøgningsfrist d. 1. oktober hvert år.
Har din idrætsforening planer om udbygning, modernisering eller renovering af jeres anlæg? Så husk ansøgningsfristen for anlægspuljen til forenings- og fritidsaktiviteter. Der ydes tilskud på op til 70% ved energibesparende tiltag
Læs mere
09jun

Skal din idrætsforening have del af pulje på 300.000 kr til motion og fællesskab?

Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune søger initiativer, der kan hjælpe endnu flere aarhusianske voksne og seniorer ud i foreningslivet
Læs mere
06maj

Webinar mandag d. 11.maj kl. 19-20: Sådan søger jeres idrætsforening økonomisk kompensation i corona-tiden.

Bliv klædt godt på til at søge økonomisk kompensation i forbindelse med corona-nedlukning. Der vil være god tid til spørgsmål, også om andre emner i relation til corona-situationen.
Læs mere
01maj

DIF og DGI har offentliggjort deres støttepulje på 44.mio.

Alle idrætsforeninger i Aarhus har nu mulighed for at søge støtte til tabte indtægter og omkostninger i forbindelse med nedlukningen af vores idrætsforeninger. I perioden 1. - 15. maj (begge dage incl.) har din forening mulighed for, at søge om støtte fra puljen.
Se mere om dine muligheder og om hvordan du søger.
Læs mere
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE