Når Aarhus festuge bliver afviklet skal der naturligvis også være idræt på programmet. Idrætten er en central del af aarhusiansk kulturliv, og derfor er idrætten også medspiller og synlig i byens festuge.

Jeres idrætsforening kan også være med!

Torsdag d. 1. september og fredag d. 2. september inviterer vi alle idrætsforeninger til at vise idrætten frem på Havnepladsen.


Idræt i festugen har nemlig fået mulighed for at benytte byens store centrale havneplads, mellem Navitas og Tolboden, området ved havnen nedenfor Aarhus Domkirke og med letbanestop lige ved pladsen.

Idræt i festugen er en ramme, hvor der skal være fokus på sport, leg, bevægelse, fællesskab og sjove oplevelser med idræt. Idræt i festugen skal være for alle uanset alder, niveau og erfaring med idrætten.

Torsdag d. 1. september og fredag d. 2. september mellem kl. 14.00-20.00 inviterer vi alle idrætsforeninger til at være  med til at vise idrætten frem i byens festuge. Havnepladsen skal summe af liv, idræt, bevægelse og aktive fællesskaber for alle byens borgere.

Skal jeres idrætsforening være med?
Har i lyst til at vise jeres idræt frem, og være en aktiv del af festugens program, er det nu muligheden er der.

Der er mange forskellige muligheder for at bidrage til Idræt i festugen
  • Det kan fx være, at I gerne vil vise jeres forening og idræt frem til byens borgere, som kan komme og prøve jeres aktiviteter. Som et åbent hus/’kom og prøv’-arrangement, hvor det er nemt og sjovt at prøve kræfter med en sport, man måske ikke kendte til i forvejen.
  • Det kan også være at I har lyst til at arrangere et stævne eller en cup, hvor man melder sig til, og dyster mod andre udøvere/hold i jeres idræt.
  • Måske har i et hold dygtige aktive, der vil lave en opvisning eller vise nogle af deres tricks og skills frem foran et større publikum
  • Måske vil I flytte jeres vanlige træning ud i byens rum, og give jeres medlemmer en sjov og anderledes oplevelse.
  • Måske har I nogle samarbejdspartnere eller sponsorer, som I gerne vil invitere med til en times idræt, leg og bevægelse nede på byens centrale plads i festugen.

Mulighederne er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad Idræt i Festugen kan være for jer. Men det hele starter med at I har lyst og interesse i at blive en del af Idræt i Festugen.

Vi håber at rigtig mange idrætsforeninger har lyst at bidrage til byens fest. Kontakt Idrætssamvirket med spørgsmål og afklaringer for jeres ide!
________________________________________________________

Hvad: Idræt i festugen er idrættens bidrag til Aarhus Festuge
Hvor: Havnepladsen
Hvornår: Torsdag 1/9 og fredag 2/9 kl. 14.00-20.00
Hvordan: Skriv til info@isaarhus.dk eller ring på 8614 5252 og få en snak om mulighederne.