Idrættens Lederakademi - Vil du blive bedre til at lede din idrætsforening?

Idrættens Lederakademi er et tilbud, til dig der ønsker at øge dine kompetencer som leder i idrætsmiljøet.

Akademiet består af 6 aftener med undervisning i forskellige facetter af idrætsledelse, der til sammen skal styrke dine lederevner i din idrætsforening. Akademiet har været benyttet af alle typer af foreninger - Lige fra de største klubber i Aarhus og helt ned til små idrætsklubber.

Forløbet giver nemlig dig en masse brugbare værktøjer, som du kan tage med hjem til din forening og videre i livet. Har du ambitioner om at løfte din klub? Så er Idrættens Lederakademi en glimrende vej til at give viden, inspiration og konkrete værktøjer.

Uddannelse på Idrættens Lederakademi 2019

19. februar 2019

Tilmeldingen til Lederakademiet 2019 er klar. Se indholdet i folderen og skynd dig at tilmelde en eller flere fra din idrætsforening. Deadline er den 3. marts.

Formålet med lederakademiet er at give bestyrelsesmedlemmer i de Aarhusianske idrætsforeninger ny viden og værktøjer til at udvikle egen forening, så den bliver mere attraktiv - og dermed tiltrækker flere frivillige og medlemmer.


Lederkademiet giver deltagerne personlig læring og lederværktøjer, der også kan anvendes andre steder end i foreningsverdenen.Se beskrivelse af indhold, moduler og datoer:

► Download folder (.pdf)Vi glæder os til at modtage din tilmelding på tilmelding@isaarhus.dk - husk at skrive "Lederakademi" i emnefeltet.


Vi glæder os til at se dig og dine klubkammerater.


Del

Casper Bjerg, Aarhus Beachvolley Club - Deltager på Idrættens Lederakademi

"Jeg var overrasket over niveauet af undervisningen på Idrættens Lederakademi. Samtlige emner og talere tilførte mig ny viden og satte det i en virkelig god kontekst. Det var altså undervisere med masser af erfaring fra erhvervslivet, hvilket var enormt inspirerende. Vi har i Aarhus Beachvolley Club brugt mange af de værktøjer, som vi fik fra Idrættens Lederakademi, og har nu en meget mere struktureret proces for vores bestyrelse og foreningsudvikling. Desuden har jeg også haft stor glæde af lederakademiet i mit erhverv. Jeg kan kun anbefale at deltage!"
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE