Idrættens kurser - ’Aarhus i Forening’

Idrætssamvirket tilbyder, i samarbejde med DGI Østjylland, Sport&Fritid-Aarhus kommune og Århus Ungdommens Fællesråd (ÅUF), en række kurser relevant for Idrætten i Aarhus.

Se kursusdatoer og beskrivelser her:

►  www.aarhusiforening.dkDu kan også få et kursus ud i jeres Idrætsforening.
Det er ganske gratis, hvis din idrætsforening er medlem af Idrætssamvirket Aarhus. I skal blot sørge for min. 12 deltagere, lokale og forplejning. Så sørger vi for kvalificerede undervisere og kursusmateriale.

Kontakt os for mere info eller for at aftale et kursus.

Kommende Kurser

02okt

REVISIONSKURSUS

Dato: 2. oktober 2019, kl. 17.00-19.00

Kurset er primært for foreningens revisorer og kasserer.
Kursets formål er at øge kendskabet til og forståelse for de enkelte parters opgaver og ansvar (bestyrelse, kasserer og revisor).


TILMELD
03okt

Kursus: DEN LOVLIGE FORENING

Dato: 3. oktober 2019, kl. 19:00 - 22:00

Der findes ingen specifik lov, der regulerer hvordan en forening skal organiseres og hvordan vedtægter skal se ud, men bestyrelsen og medlemmerne skal selvfølgelig overholde loven og tage ansvar for økonomien og de aktiviteter, der udøves i foreningen.

TILMELD
22okt

Kursus: FLERE PENGE TIL FORENINGEN

Dato: 22. oktober 2019, kl. 17:00 - 20:00

Foreninger har mange muligheder for at få flere penge til foreningen, og samtidigt styrke fællesskab og aktiviteter. Fundraising har som regel fokus på at søge midler ved fonde og puljer, men der er mange andre muligheder, for at få flere midler.
På kurset får du inspiration til indtægtsgivende aktiviteter, både store og små, kort- og langsigtede.


TILMELD
24okt

Kursus: BØRN MED SÆRLIGE BEHOV

Dato: 24. oktober 2019, kl. 17.00-20.00

Introkursus med fokus på autisme og ADHD
Kom og hør hvorfor det gavner hele foreningen at sætte fokus på børn med særlige behov. Få en fælles tilgang til børnene på baggrund af kort og konkret viden og gå hjem med ideer og værktøjer til at imødekomme børnene – og sikre en endnu mere rummelig forening.

TILMELD
29okt

KASSERERKURSUS 2

Dato: 29. oktober 2019, kl. 17.00-21.30

Når foreningsåret lakker mod enden, betyder det ekstra opgaver for foreningens kasserer. På kurset lærer du blandt andet at afslutte årsregnskabet og at lægge budget for det kommende år.


TILMELD
12nov

Kursus: FORENINGSDEMOKRATI

Dato: 12. november 2019, kl. 19.00-22.00

Det er svært at få medlemmerne til at debattere deres forening – hvordan den skal drives og udvikles. De kommer ikke i hobetal til generalforsamlingen eller til medlemsmøder, og bestyrelsen har svært ved at motivere medlemmerne til at deltage i andet end selve aktiviteten.


Kan løsningen være at nå medlemmerne online?

TILMELD
13nov

Kursus: KOM GODT I GANG

Dato: 13. november 2019, kl. 17.00-20.00

Opstartsmøde for nye bestyrelsesmedlemmer om hvilke tilskudsmuligheder der er i Aarhus Kommune – og hvilket ansvar og forpligtelser der følger med i at blive valgt til bestyrelsesarbejde.

TILMELD
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE