Idrættens kurser - ’Aarhus i Forening’

Idrætssamvirket tilbyder, i samarbejde med DGI Østjylland, Sport&Fritid-Aarhus kommune og Århus Ungdommens Fællesråd (ÅUF), en række kurser relevant for Idrætten i Aarhus.

Se kursusdatoer og beskrivelser her:

►  www.aarhusiforening.dkDu kan også få et kursus ud i jeres Idrætsforening.
Det er ganske gratis, hvis din idrætsforening er medlem af Idrætssamvirket Aarhus. I skal blot sørge for min. 12 deltagere, lokale og forplejning. Så sørger vi for kvalificerede undervisere og kursusmateriale.

Kontakt os for mere info eller for at aftale et kursus.

Kommende Kurser

21okt

Kassererkursus 2 - årsafslutning og budgetter

Dato: 21. oktober 2020, kl. 17:00-21:30

Når foreningsåret lakker mod enden, betyder det ekstra opgaver for foreningens kasserer. På kurset lærer du blandt andet at afslutte årsregnskabet og at lægge budget for det kommende år.

MERE INFO
27okt

KURSUS: Boost trivslen for børn med særlige behov

Dato: 27. oktober 2020, kl. 17:00-20:30

Børn med særlige behov kan være mange – den udad-reagerende dreng, den stille pige, barnet hvis forældre lige er blevet skilt, drengen med en autismediagnose. Men hvordan støtter du dem bedst, så de inkluderes i fællesskabet på dit hold eller i din gruppe?

MERE INFO
28okt

KURSUS: Kom godt i gang

Dato: 28. oktober 2020, kl. 17:00-20:00

Opstartsmøde for nye bestyrelsesmedlemmer omkring hvilke tilskudsmuligheder der er i Aarhus Kommune – og hvilket ansvar og forpligtelser der følger med i at blive valgt til bestyrelsesarbejde.

Vi tager udgangspunkt i de forpligtelser der hører til at være en godkendt forening i Aarhus Kommune.

MERE INFO
29okt

Førstehjælpskursus

Dato: 29. oktober 2020, kl. 17:00-21:00

Livreddende førstehjælp og introduktion til hjertestarter
Der kan opstå mange situationer i det frivillige foreningsliv, hvor det er gavnligt og til stor hjælp for den tilskadekomne, at andre kan førstehjælp. Kan du?

MERE INFO
03nov

KURSUS: Generalforsamlingen - sådan får i medlemmerne til at strømme til!

Dato: 3. november 2020, kl. 19:00-22:00

I de fleste foreninger kommer medlemmerne ikke i hobetal til generalforsamlingen, og bestyrelsen har svært ved at motivere medlemmerne til at deltage i andet end selve aktiviteten.

Kurset tager udgangspunkt i de tiltag der kan gøres for at omskabe generalforsamlingen fra at være en formalitet til at være et reelt møde mellem medlemmerne?

MERE INFO
05nov

KURSUS: Grafisk facilitering

Dato: 5. november 2020, kl. 17:30-21:00

Er I trætte af møder og kurser hvor ord og begreber flyver rundt i lokalet og aldrig bliver visuelle? Har I udfordringer med at gøre komplekse budskaber enkle, skabe fælles overblik og effektivitet?

Så er grafisk facilitering måske noget for jer…

MERE INFO
11nov

Revisionskursus

Dato: 11. november 2020, kl. 17:00-19:00

Kursets formål er at øge kendskabet til og forståelse for de enkelte parters opgaver og ansvar - bestyrelse, kasserer og revisor(er)På kurset gennemgås bl.a. folkeoplysningsloven med udgangspunkt i det kommunale regelsæt.

MERE INFO
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE