KURSER & UDDANNELSE

Se de kommende kurser og uddannelser som tilbydes til det aarhusianske idrætsliv

At være idrætsleder er ikke altid ligeså nemt, som det lyder. Man kan blive stillet i en masse problemstillinger og man er oftest ansvarlig for at tage en masse valg. Samtidig sætter man en retning for ens idrætsklub og er med til at skabe klubbens fremtid. Derfor tilbyder vi kurser og uddannelser, der kan hjælpe din klub, med at løfte de forskellige opgaver og udfordringer du måtte møde i din hverdag.

Husk vi både udbyder forskellige kurser, uddannelser, men også støtte til at komme afsted på disse. Vi vil nemlig gerne hjælpe din klub og økonomien skal ikke være den afgørende udfordring, for at opnå ny læring som idrætsleder.

Kommende Kurser

27mar

VIDEOKURSUS

Dato: 27. marts 2019, kl. 17.00-21.00

Video på hjemmeside og Facebook virker godt som kommunikation til medlemmer og omverdenen. På kurset bliver du klædt på til at bruge video som et stærkt kommunikationsværktøj i din forening.TILMELD
03apr

Kursus: FUNDRAISING

Dato: 3. april 2019, kl. 17.00-20.00

Ønsker jeres idrætsforening at søge økonomiske midler til f.eks. nye aktiviteter eller udvikling af jeres faciliteter, så deltag i dette kursus.


TILMELD
04apr

Kursus: FACEBOOK,
som foreningens interne og eksterne kommunikations-platform

Dato: 4. april 2019, kl. 17:00-20:30

Vil din forening gerne være bedre til at bruge Facebook til både intern og ekstern kommunikation? Eller vil du bare gerne kende mulighederne?

Så er dette kursus lige for dig…

TILMELD
10apr

Kursus: FÅ NYE MEDLEMMER OG FRIVILLIGE

Dato: 10. april 2019, kl. 17.00-20.00

Det er en udfordring i dag at trænge igennem, når der er så mange andre spændende budskaber og muligheder. Så hvad skal foreningen gøre?

Og hvad er det vigtigste budskab egentlig?

Hvordan får foreninger deres budskab spredt bedst muligt til alle dem, der endnu ikke er medlem?


TILMELD
23apr

Kursus: GRAFISK FACILITERING

Dato: 23. april 2019, kl. 18.00-21.00

Er I trætte af møder og kurser hvor ord og begreber flyver rundt i lokalet og aldrig bliver visuelle? Har I udfordringer med at gøre komplekse budskaber enkle, skabe fælles overblik og effektivitet?

Så er grafisk facilitering måske noget for jer…


TILMELD
25apr

FØRSTEHJÆLPSKURSUS

Dato: 25. april 2019, kl. 17.00-21.00

Der kan opstå mange situationer i det frivillige foreningsliv, hvor det er gavnligt og til stor hjælp for den tilskadekomne, at andre kan førstehjælp. Kan du?


TILMELD
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE