KURSER & UDDANNELSE

Se de kommende kurser og uddannelser som tilbydes til det aarhusianske idrætsliv

At være idrætsleder er ikke altid ligeså nemt, som det lyder. Man kan blive stillet i en masse problemstillinger og man er oftest ansvarlig for at tage en masse valg. Samtidig sætter man en retning for ens idrætsklub og er med til at skabe klubbens fremtid. Derfor tilbyder vi kurser og uddannelser, der kan hjælpe din klub, med at løfte de forskellige opgaver og udfordringer du måtte møde i din hverdag.

Husk vi både udbyder forskellige kurser og uddannelser, men også økonomisk støtte til at komme afsted på disse. Vi vil nemlig gerne hjælpe din klub, og økonomien skal ikke være den afgørende udfordring, for at opnå ny læring som idrætsleder.

Kommende Kurser

10okt

Kassererkursus 1 - grundlæggende introduktion

Dato: 10. oktober 2022, kl. 17:00-21:30

Når man er ny på posten, kan kassererarbejdet virke uoverskueligt og indviklet. På forårets kassererkursus får du en grundlæggende introduktion til opgaverne, så du kommer godt i gang med arbejdet.

På dette grundlæggende kursus for foreningskasserere vil de relevante emner blive gennemgået helt fra bunden og suppleret med opgaver, således at også begyndere efter kurset kan ende med at blive habile kasserere.

MERE INFO
01nov

KURSUS: Den veldrevne forening

Dato: 1. november 2022, kl. 19:00-21:30

På dette kursus får du en grundlæggende introduktion til vigtige opgaver i bestyrelsen, så I er godt klædt på til at lede foreningen.


Bliv klogere på:

– Lovgivning vedrørende GDPR, børneattester, forsikringer, skat mv.

– Hvordan får vi medlemmerne engageret i foreningen og får dem til at strømme til generalforsamlingen?

– Udskiftning i bestyrelsen – hvad skal vi have fokus på?: bankregler, regnskab, Virk.dk, mv.

– Planlægning af foreningsåret: handlingsplan, budget og årshjul

MERE INFO
02nov

KURSUS: Kom godt i gang

Dato: 2. november 2022, kl. 17:00-20:00

På mødet orienteres om foreningens rettigheder og pligter, som f.eks. overholdelse af foreningens vedtægter, erklæring vedr. børneattest, digitalpost, foreningens regnskab/tilskudsregnskab, medlemslister, ForeningsPortalen, booking af lokaler, frister vedr. aktivitetsstøtte og lokaletilskud, og om hvilke tilskudsmuligheder til godkendte folkeoplysende foreninger.

MERE INFO
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE